Home Ειδήσεις στα Ελληνικά Με τη παράσταση …και Ιουλιέτα, σε μια συγκλονιστική ερμηνεία από την Πέμη...

Με τη παράσταση …και Ιουλιέτα, σε μια συγκλονιστική ερμηνεία από την Πέμη Ζούνη το ΙΜΚ υποδέχεται το 2017

Με τον θεατρικό μονόλογο του Άκη Δήμου …και Ιουλιέτα, σε μια συγκλονιστική ερμηνεία από την Πέμη Ζούνη, το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης επέλεξε να υποδεχτεί το νέο έτος.

Μια παράσταση 3D Live Theater που φέρνει την υπογραφή ενός από τους αξιολογότερους διεθνώς σκηνοθέτες, του πολύ γνωστού Ang Lee, του ανθρώπου που έχει κερδίσει δύο Όσκαρ σκηνοθεσίας για τις ταινίες του «Το μυστικό του Brokebak Mountain» και «Life of Pi», με Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας για την ταινία «Τίγρης και Δράκος», με το Βραβείο Directors Guild of America Καλύτερης Σκηνοθεσίας για τις ταινίες «Τίγρης και Δράκος» και  «Το μυστικό του Brokebak Mountain», με Χρυσές Σφαίρες Καλύτερης Δραματικής ταινίας και Σκηνοθεσίας για «Το μυστικό του Brokebak Mountain», με Χρυσό Λιοντάρι στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας για την ταινία «Προσοχή, Πόθος», με Βραβείο Καλύτερης Ταινίας και Σκηνοθεσίας από το National Board of Review και υποψηφιότητα για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας για την ταινία «Λογική και Ευαισθησία», ενώ δύο ακόμα ταινίες του, το «Γαμήλιο Πάρτυ» και «Φαϊ, ποτό, αρσενικό, θηλυκό» ήταν υποψήφιες για Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας.

Με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που ήλθαν από το εξωτερικό, όσο η “Ιουλιέτα” μιλά σε ένα φανταστικό επισκέπτη, για τη ζωή της, τον έρωτά της…, το “θέατρο” του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, ζωντανεύει, αποκτά μια καρυδιά που τα φύλλα της κινούνται με τη πνοή του ανέμου, κουρτίνες που αιωρούνται, βλάστηση που θεριεύει, μονοπάτια και τρεχούμενα νερά και τέλος….Όμως καλύτερα να δείτε την παράσταση.

Η Ιουλιέτα του Άκη Δήμου όπως σημειώνει ο ίδιος, είναι  “…Σαν να ξεκλειδώνει ένα σεντούκι και από εκει να ανασύρει (τα παλιότερα αισθήματά της) μια λησμονημένη τρυφερότητα, σκονισμένα αγγίγματα, χνούδια φιλιών –τα ράκη του έρωτά της. Ο λόγος της Ιουλιέτας: ένας λόγος για τον έρωτα αλλά χωρίς φλόγα. Ένας λόγος καμένος για έναν έρωτα στάχτη….”

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ
Σάββατο 07/01, 19:00
Κυριακή 08/01, 20:00
Σάββατο 14/01, 19:00
Κυριακή 15/01, 20:00
Σάββατο 21/01, 19:00
Κυριακή 22/01, 20:00
Σάββατο 28/01, 19:00
Κυριακή 29/01, 20:00

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

 

Της Ελ. Αγκυρίδη
Φωτο/video Marrie Pierr

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.