Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στη Διεθνή Έκθεση Οίνων–Ποτών «VINEXPO» η Περιφέρεια Αττικής

Στη Διεθνή Έκθεση Οίνων–Ποτών «VINEXPO» η Περιφέρεια Αττικής

H Περιφέρεια Αττικής αποσκοπώντας στην στήριξη της προσπάθειας για την ανάδειξη και την προώθηση των εξαιρετικής ποιότητας οινικών προϊόντων της, εξετάζει το ενδεχόμενο συμμετοχής της, στη Διεθνή Έκθεση Οίνων–Ποτών «VINEXPO» που θα πραγματοποιηθεί από 18 – 21 Ιουνίου 2017 στο Εκθεσιακό χώρο BORDEAUX LAC EXHIBITION CENTRE στο Bordeaux της Γαλλίας με επιχειρήσεις οίνων και ποτών που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας. Η Περιφέρεια Αττικής, προσανατολίζεται να επιδοτήσει το κόστος συμμετοχής κατά 50% για την ενοικίαση ομαδικού περιπτέρου (το υπόλοιπο 50% θα το επιβαρυνθούν οι εκθέτες).

Εφόσον ληφθεί απόφαση από το Περιφερειακό Συμβούλιο και επικυρωθεί η πρόθεση της συμμετοχής της, τότε θα οριστικοποιηθεί και η συμμετοχή των υποψήφιων εκθετών βάσει των παρακάτω κριτηρίων επιλογής:

1) οι οίνοι και τα ποτά να έχουν παραχθεί εντός της Περιφέρειας ή η δραστηριότητα της επιχείρησης να συμβάλλει στην αύξηση της ακαθάριστης προστιθέμενης αξίας της Περιφέρειας η οποία θα αποδεικνύεται και με τα ανάλογα παραστατικά (π.χ τιμολόγια από τα οποία συνάγεται ότι η τυποποίηση ή συσκευασία γίνεται στην Αττική)

2) οι επιχειρήσεις να έχουν εξαγωγικό προσανατολισμό

3) να δοθεί προτεραιότητα σε συνεταιρισμούς, συλλόγους, ομάδες παραγωγών

4) να εκπροσωπηθούν όσο το δυνατό περισσότερες Περιφερειακές ενότητες

5) να προηγηθούν οι εκθέτες οι οποίοι δεν έχουν ξανασυμμετάσχει σε περίπτερο της Περιφέρειας σε διεθνείς εκθέσεις

Η διεθνής έκθεση VINEXPO (www.vinexpo.com) είναι μία από τις σπουδαιότερες και μεγαλύτερες εκθεσιακές εκδηλώσεις για το κρασί παγκοσμίως η οποία προσελκύει τους σημαντικότερους και τους πλέον εξειδικευμένους επισκέπτες του κλάδου από όλον τον κόσμο. Διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια και προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες στους εκθέτες για προβολή των προϊόντων τους σε πολύ δυναμικό αγοραστικό κοινό.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.