Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά «Η έναρξη της Ονειρούπολης με τον Χρήστο Φερεντίνο»

«Η έναρξη της Ονειρούπολης με τον Χρήστο Φερεντίνο»

Σε λίγες ώρες η « Ονειρούπολη» ανοίγει τις πύλες της και το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Ελλάδας υποδέχεται τους επισκέπτες από όλη την Ελλάδα. Για 13η χρονιά είναι έτοιμη να συναρπάσει, να ψυχαγωγήσει και να χαρίσει μοναδικές στιγμές.

Τα σπιτάκια είναι πανέτοιμα για να υποδεχθούν τους μικρούς τους φίλους. Ξωτικά και νεράιδες, δωρεάν δημιουργικές δραστηριότητες και εργαστήρια, συναυλίες, καλλιτεχνικά δρώμενα και πολλές καθημερινές εκπλήξεις υπόσχονται μία ανεπανάληπτη Χριστουγεννιάτικη εμπειρία.
Ολόκληρη η Δράμα , φοράει τα γιορτινά της με σκοπό να δημιουργήσει μία φιλόξενη, παραδοσιακή, Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα για όλη την οικογένεια.
Αύριο Σάββατο στις 19.30 ξεκινά η τελετή έναρξης της «Ονειρούπολης». Ο Χρήστος Φερεντίνος όχι απλώς θα συντονίσει τη βραδιά και θα δώσει το σύνθημα να ξεκλειδώσουν οι πόρτες από τα σπιτάκια, αλλά θα παίξει και με τους θεατές μοιράζοντας πολλά πλούσια δώρα !!! Αμέσως μετά, η Κατερίνα Στικούδη υπόσχεται ότι θα καθηλώσει το κοινό με μία μοναδική συναυλία γεμάτη ενέργεια και κέφι.
Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου οι γιορτινές εκδηλώσεις ξεκινούν από τις 10.00 το πρωί,  ενώ το βράδυ στις 20.00 οι «Onirama» φέρνουν στις αποσκευές τους τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους για να ξεσηκώσουν και να διασκεδάσουν το κοινό, παρασύροντάς τους στις υπέροχες μελωδίες τους.
    Το Σάββατο στις 3 Δεκεμβρίου στις 19.30 η «Ονειρούπολη» ζωντανεύει το Χριστουγεννιάτικο όνειρο. Να είστε όλοι εκεί!!!

Εκδηλώσεις το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου

Λίγο πριν τη λαμπερή τελετή έναρξης της «Ονειρούπολης» το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στην Κεντρική Σκηνή στις 6 το απόγευμα η ανανεωμένη ομάδα του «Move it Fitness Club Drama» μας προσκαλεί σε ένα μεγάλο πάρτυ, να διασκεδάσουμε σε ρυθμούς Salsa, Mambo, Merenqe, Hip Hop με ένα δυναμικό νέο πρόγραμμα! Λίγο αργότερα, στις 7 μ.μ., μετά το τέλος του εσπερινού στο εκκλησάκι της Αγίας Βαρβάρας, ο Άη Βασίλης αφήνει το καραβάκι του στη λίμνη μαζί με τα παιδιά της πόλης. Το παραμύθι αρχίζει στο Δημοτικό Κήπο και στην Πλατεία Ελευθερίας. Όλα έτοιμα! Ενώ στις 8 το βράδυ στην Κεντρική σκηνή της «Ονειρούπολης» η Κατερίνα Στικούδη υπόσχεται να ξεσηκώσει τους φίλους της «Ονειρούπολης» με τους ρυθμούς, τα τραγούδια και τις μοναδικές χορογραφίες της. Η «Ονειρούπολη» ξεκινά…

Πρόγραμμα εκδηλώσεων την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου

Πλούσιο θα είναι το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και των δράσεων στην Κεντρική Σκηνή και στα σπιτάκια της «Ονειρούπολης» την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου με τη συμμετοχή πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων. Και θα κλείσει βέβαια με τον ωραιότερο τρόπο, με τη συναυλία των «Onirama» οι οποίοι θα ανέβουν στην Κεντρική Σκηνή της «Ονειρούπολης» στις 8 το βράδυ για ένα μαγικό μουσικό ταξίδι…
Ειδικότερα, το Πρόγραμμα των εκδηλώσεων- δράσεων στην παραμυθένια «Ονειρούπολη Δράμας» την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου έχει ως εξής:
11.00 π.μ.: Στην Κεντρική σκηνή λόγω της ημέρας εορτής της Αγίας Βαρβάρας, πολιούχου της Δράμας, το «Λύκειο Ελληνίδων Δράμας» προσφέρει το παραδοσιακό έδεσμα «Βαρβάρα» σε όλους τους επισκέπτες.
11.00-14.00: Στο σπιτάκι του, ο Σύλλογος «Αλκυόνη Ν. Δράμας» φωτίζει με το δικό του γαλάζιο χρώμα και τη φετινή «Ονειρούπολη». Καλεί τους μικρούς και μεγάλους φίλους του να φτιάξουν μαζί υπέροχα γαλάζια στολίδια για το δικό του διαφορετικό χριστουγεννιάτικο δέντρο.
12.00-14.30: Σπιτάκι Διαδραστικών Παραμυθιών. Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου με τίτλο «Καλέ μου Άη Βασίλη» της συγγραφέως Μαρίας Ποπκιώση. Διαδραστικό παραμύθι, χριστουγεννιάτικη ιστορία για παιδιά προσχολικής ηλικίας και έως 10 ετών. Ο Άη Βασίλης διαβάζει τα γράμματα που του στέλνουν τα παιδιά και ετοιμάζει πυρετωδώς τα δώρα τους. Μα είναι τόσα πολλά τα γράμματα και τόσα πολλά τα δώρα των παιδιών! Θα προλάβει να τα παραδώσει εγκαίρως; Εσείς τι λέτε; Θα προλάβει; Προαιρετική συγκέντρωση παιχνιδιών.
12.00-14.00: Δημοτικό Ωδείο Δράμας.
Η χορωδία του Ποντιακού – Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυροβάτου «Το Κάρς» συναντά την Παραδοσιακή χορωδία του «Ομίλου Ερευνών Πηλίου», την Παραδοσιακή χορωδία του Συλλόγου «Μικρασιατών Ευόσμου» και τη Χορωδία «Κοντοκαλίου Κέρκυρας» με τη συνοδεία της «Κερκυραϊκής Μαντολινάτας» και υπόσχονται να μας χαρίσουν μια διαφορετική μουσική εμπειρία. Είσοδος ελεύθερη.
12.00-13.30: Κεντρική σκηνή. Α΄μέρος του «3ου Φεστιβάλ Ονειρούπολης, Ενώνουμε την Ελλάδα». Ο Σύλλογος Αυλωνιτών «Το Σάλεσι» του Δήμου Ωρωπού και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ξεχασμένης Ημαθίας «Γεώργιος Σεφέρης» βρίσκονται κοντά μας για να γνωρίσουν τη Δράμα και τις ομορφιές της. Εμείς θα έχουμε τη χαρά να δούμε και να ακούσουμε χορούς, τραγούδια και έθιμα του τόπου τους, σε ένα μουσικοχορευτικό πάντρεμα με πίπιζες, ζουρνάδες και νταούλια που θα μας ξεσηκώσουν.
13.00: Γήπεδο «Δ. Κραχτίδης». Ο Α.Σ. «Γαία Δράμας» διοργανώνει Αθλητικό Τουρνουά Βόλεϊ Δημοτικών Σχολείων.
13.30-14.00: Κεντρική σκηνή. Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μικροχωρίου Δράμας «Παναγία Σουμελά», με το μικρό και μεγάλο χορευτικό του τμήμα, παρουσιάζει κάλαντα και χορούς από τον αλησμόνητο Πόντο.
14.00-14.30: Κεντρική σκηνή. Το χορευτικό τμήμα ενηλίκων του Πολιτιστικού και Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής «Απάμεια», παρουσιάζει χορούς από τα νησιά του Β. Αιγαίου καθώς και πρόγραμμα Zumba Fitness.
14.30-15.30: Κεντρική σκηνή. Το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Χορευτικού Ομίλου Δυτικής Θεσσαλονίκης «Το Σεργιάνι», παρουσιάζει χορούς από τα νησιά μας και την ηπειρωτική Ελλάδα. Το Τμήμα των Λαϊκών Χορών του Ομίλου μας διασκεδάζει με χασάπικο, ζεϊμπέκικο, συρτάκι και χασαποσέρβικο.
15.30-16.00: Κεντρική σκηνή. Επίδειξη του Ολυμπιακού αθλήματος Τζούντο από τον Αθλητικό Σύλλογο «Judo Πήγασος Δράμας 1986»
19.00: Δημοτικό Ωδείο Δράμας. Συναυλία «Πόλη, ποιό φως μας ενώνει…». Θα απολαύσουμε την παράσταση που παρουσίασε ο Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ με τους συνεργάτες του στην Κωνσταντινούπολη, την Κυριακή της Ορθοδοξίας, μετά από πρόσκληση του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου. Συμμετέχουν: Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, «Οι Δομέστικοι της Δράμας», η Παραδοσιακή Χορωδία «Λυκείου Ελληνίδων Δράμας» και το μουσικό σχήμα «Εμπειροτέχνες».
20.00: Κεντρική σκηνή.  Ένα ταξίδι ξεκινάει, ένα ταξίδι μακρινό, ουράνιο τόξο που γελάει, και σε ρίχνει στο κενό… Καλά καταλάβατε. Είναι οι «Onirama» που κουβαλάνε στις αποσκευές τους τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους για μία αξέχαστη βραδιά… «Ονειρούπολης». Ένα από τα καλύτερα ροκ – ποπ συγκροτήματα με εκατομμύρια views στα videoclips τους έρχεται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.