Υπό την αιγίδα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, διακεκριμένοι επιστήμονες και ειδικοί του κλάδου παρουσιάζουν σημαντικά θέματα γύρω από το τυρί και την παραγωγή του:
Θεόφιλος Μασούρας
Καθηγητής Γαλακτοκομίας, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Μάγδα Κοντογιάννη
Κτηνοτρόφος – Παραγωγός
Δημήτρης Μπακούλας
Βιοτεχνολόγος – “Δάφνη” Γαλακτοκομικά
Κ. Κωσταρέλος
Τυροκομείο Κωσταρέλου, Μαρκόπουλο
Δρ. Νίκος Κατσαρός
τ. Πρόεδρος ΕΦΕΤ
Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει κοκτέιλ με τυριά και κρασιά του Κτήματος Βασιλείου και του Κτήματος Νέμειον.
Η είσοδος είναι ελεύθερη στο κοινό.