Αρχική Αεροπορικά Νέα Εταιρικά Jet της Airbus: νέος σχεδιασμός στις καμπίνες μεγάλου μεγέθους

Εταιρικά Jet της Airbus: νέος σχεδιασμός στις καμπίνες μεγάλου μεγέθους

Εταιρικά Jet της Airbus: νέος σχεδιασμός στις καμπίνες μεγάλου μεγέθους
Celestyal Cruises

Οι καμπίνες συνδυάζουν τις επιθυμίες των πελατών μέσα από μια φρέσκια σχεδιαστική προσέγγισ.

Η Airbus Corporate Jets κατάφερε να συνδυάσει τις προτιμήσεις των πελατών με μια νέα προσέγγιση στο σχεδιασμό της καμπίνας, δημιουργώντας ένα νέο “concept” για την καμπίνα του αεροσκάφους ACJ320neo.

Το concept ονομάζετε Melody και διαθέτει καμπυλωτές γραμμές, εμπνευσμένες από τις κυρτότητα της φύσης, όπως λοφώδεις ορίζοντες, τη ροή των ποταμών και τους αμμόλοφους της ερήμου. Αυτές οι «ρέουσες» γραμμές εκπροσωπούνται τόσο στον κύριο διάδρομο της καμπίνας, αλλά και στα καμπυλωτά τοιχώματα των ζωνών μέσα σε αυτόν.

Η νέα αυτή «ιδέα» επικεντρώνεται επίσης στην παροχή ενός πιο ελκυστικού περιβάλλοντος, σαφώς πιο ήσυχου και καλύτερα προσαρμοσμένου για την παροχή ήχου και εικόνας σε μια ρύθμιση τύπου «home cinema».

«Ένα βασικό χαρακτηριστικό των εταιρικών Jet της Airbus είναι η καλύτερη ταξιδιωτική εμπειρία που προσφέρει – μέσω της ελευθερίας στην κίνηση και ενίσχυση της κοινωνικότητας, καθώς και πιο άνετο χώρο – και η καμπίνα Melody πλεονεκτεί έναντι των παραδοσιακών εταιρικών jet» δήλωσε Chief Operating Officer της Airbus, κ. John Leahy.

Ενώ κάθε σχεδιαστής καμπίνας έχει το δικό του στυλ, υπάρχουν γενικές αρχές που οι περισσότεροι ακολουθούν, είναι σημαντικό να γνωρίζουν πως θα χρησιμοποιηθεί ένα εταιρικό τζετ, καθώς και τον τρόπος ζωής, τα γούστα και τις προτιμήσεις του πελάτη.

Ο Επικεφαλής της Airbus Corporate Jets’ του Creative Design & Concepts, Sylvain Mariat, έχει καταφέρει μέσω πολλών συζητήσεων με τους πελάτες όλα αυτά τα χρόνια – σε ξενοδοχεία, σπίτια και γραφεία – να εντοπίσει κοινές αξίες, όπως η χαλάρωση που προέρχεται από τη φύση, την ησυχία και την άνεση στο περιβάλλον.

Πάντρεψε αυτές τις αξίες με μια μελλοντική προσέγγιση για να δημιουργήσει την καμπίνα Melody στα τα νέα αεροσκάφη, τύπου ACJ320neo– οι παραδόσεις των οποίων θα ξεκινήσουν τέλος του 2018.

Ο συνδυασμός επωφελείται επίσης από τις νέες τεχνολογίες – όπως το βάρος εξοικονόμησης ανθρακονήματος στα τραπέζια και στα ερμάρια και την ευκολία που προέρχεται από την χρήση του wifi – επιτρέποντας την παράδοση μιας πιο ελαφριάς καμπίνας, και ως εκ τούτου, να αυξήσει το εύρος των αεροσκαφών.

Η Airbus έχει ήδη παραδώσει ένα ACJ319 με αυτές τις τεχνολογίες/ προδιαγραφές, οι οποίες, με την προσθήκη των Sharklets, πραγματοποιεί τακτικά δρομολόγια από την Ασία προς την δυτική ακτή των ΗΠΑ.

Περισσότερα από 180 εταιρικά jet της Airbus βρίσκονται σε λειτουργία σε όλο τον κόσμο, που χρησιμοποιούνται από είτε από εταιρίες, ή ιδιώτες ή κυβερνήσεις σε κάθε ήπειρο, συμπεριλαμβανομένων της Ανταρκτικής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.