Αρχική General Greek Spiti, Mykonian Spiti και Cretan Spiti, τα νέα tour που προτείνει...

Greek Spiti, Mykonian Spiti και Cretan Spiti, τα νέα tour που προτείνει η BIG BLUE TRAVEL

Με μεγάλη συμμετοχή και ιδιαίτερη επιτυχία η BIG BLUE TRAVEL  διοργάνωσε  «εκπαιδευτικό» Κλασσικό Γύρο 15-19 Νοεμβρίου 2016 για όλους τους συνεργάτες του εξωτερικού οι οποίοι προωθούν στην χώρα τους το νέο της τουριστικό προϊόν “Greek Spiti”, δίνοντας έμφαση στους Ιταλούς και Γάλλους. 

Η BIG BLUE TRAVEL  επί σειρά ετών συμπεριλαμβάνει στην γκάμα των προϊόντων της –με ιδιαίτερη έμφαση- τους Κλασσικούς Γύρους οι οποίοι διέρχονται από τις πιο σημαντικές πολιτισμικά περιοχές της ενδοχώρας, όπως επίσης και στη νησιωτική: Μύκονο, Σαντορίνη και Κρήτη.
  bbt_greek_spiti_18-11-16-88_n

  • Τα νέα Brand names, συμπεριλαμβάνουν τη λέξη “Spiti”. Η επιλογή μας δεν είναι τυχαία, είπε στη “ΤΝ” ο κ. Στρατής Ελευθερίου, Δ/νων Σύμβουλος της Big Blue Travel. Το “Greek Spiti”, το οποίο στην ουσία εμπεριέχει το σύνολο των Tours τα οποία ξεκινούν από την Αθήνα, το “Mykonian Spiti” και το “Cretan Spiti” τα οποία αντίστοιχα συμπεριλαμβάνουν Tours και Activities σε Μύκονο και Κρήτη, αποτελούν νέα καινοτόμα προγράμματα με οικείο και προσωπικό χαρακτήρα στις προσφερόμενες υπηρεσίες,  με την ζεστασιά και το φιλόξενο πνεύμα των «φιλοξενούμενων» στο Σπίτι μας!
     
    bbt_greek_spiti_18-11-16-11_nΗ φετινή χρονιά, ήταν και η πρώτη, ύστερα από πολύ μεγάλη προσπάθεια και μελέτη, κατά την οποία ξεκινήσαμε και τον Γύρο της Κρήτης, συνέχισε ο κ. Ελευθερίου, στη διάρκεια του οποίου, προσπαθήσαμε –με επιτυχία- να δώσουμε στους επισκέπτες πέραν της δυνατότητας επίσκεψης τους στα Κλασσικά Μνημεία του νησιού, να ζήσουν την εμπειρία της «αυθεντικής» Κρήτης, διερχόμενοι από παραδοσιακά χωριά και ιστορικά σημεία ενδιαφέροντος, έξω όμως από τα «κλασσικά» και «τουριστικά» πρότυπα. Η ανάδειξη αυτού του εθνικού μας προφίλ, αποτελεί για εμάς ύψιστη προτεραιότητα.
     
    bbt_greek_spiti_18-11-16-32_nΘεωρούμε πως πρόκειται για μια σειρά εξαιρετικών τουριστικών Tour, κατά τη διάρκεια των οποίων, ο επισκέπτης έχει ταυτόχρονα την ευκαιρία να βιώσει μια βαθιά πολιτισμική εμπειρία και να απολαύσει τα υπέροχα ελληνικά τοπία και περιοχές, σε όλη σχεδόν την έκταση της ηπειρωτικής αλλά και της σημαντικής νησιωτικής χώρας.
     
    Η επιτυχία και απήχηση που έχει στις Διεθνείς αγορές, πέραν από την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουμε από πλευράς μας, οφείλεται και στους άριστους επιλεγμένους Συνεργάτες μας, όπως επίσης και στη συνεργασία με τους τοπικούς Φορείς και Αρχές.

bbt_greek_spiti_18-11-16-4_nbbt_greek_spiti_18-11-16-19_oΣτα πλαίσια αυτού του «εκπαιδευτικού» Κλασσικού Γύρου, στην αίθουσα εκδηλώσεων της εταιρείας “OLYMPIA Conference Hall”, πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία ειδική εκδήλωση και Cocktail, αφιερωμένη στους Agents και Tour Operators που με επιτυχία προωθούν τις πωλήσεις στο εξωτερικό, αλλά και τους σημαντικούς της Συμπαραστάτες.

bbt_greek_spiti_18-11-16-325_o

bbt_greek_spiti_18-11-16-6_nbbt_greek_spiti_18-11-16-9_nbbt_greek_spiti_18-11-16-3_n bbt_greek_spiti_18-11-16-2_n bbt_greek_spiti_18-11-16-89_n bbt_greek_spiti_18-11-16-23_n    bbt_greek_spiti_18-11-16-93_n  bbt_greek_spiti_18-11-16-55_n bbt_greek_spiti_18-11-16-36_n bbt_greek_spiti_18-11-16-25_n

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.