Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Περιφέρεια Αττικής: Πολύ ενδιαφέρουσες οι συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της...

Περιφέρεια Αττικής: Πολύ ενδιαφέρουσες οι συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της WTM 2016

img_20161107_152550
Η αντιπροσωπεία της περιφέρειας Αττικής στη wtm 2016 Από αριστερά η κα Ελένη Δημοπούλου, η κα Μαρία Παντελούς, η κα Αθηνά Κολυβά και ο κ. Θεόδωρος Αγγελόπουλος

Ιδιαίτερα ικανοποιημένη δήλωσε η κα Ελένη Δημοπούλου, Εντεταλμένη Σύμβουλος της Περιφέρειας Αττικής για την τουριστική προβολή της, από τις Συναντήσεις με στελέχη της τουριστικής βιομηχανίας, tour operators, δημοσιογράφους, bloggers κλπ. που είχε η ίδια αλλά και τα άλλα στελέχη της Περιφέρειας Αττικής κατά τη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης Τουρισμού World Travel Market που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο από 7-9 Νοεμβρίου, 2017.

Η Περιφέρεια Αττικής συμμετείχε με δικό της stand στο Ελληνικό περίπτερο, στην διεθνή τουριστική έκθεση Wtm 2016, όπου και πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με στόχο τη προώθηση της Αττικής ως τουριστικού προορισμού για ολόκληρο το έτος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.