Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 200 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ & ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟ 4o BUSINESS TRAVEL PROFESSIONALS...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 200 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ & ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟ 4o BUSINESS TRAVEL PROFESSIONALS FORUM

24 -25 Νοεμβρίου 2016 στην Αθήνα

Ξεκινά σήμερα η μεγαλύτερη B2B συνάντηση των επαγγελματιών του τουρισμού στη χώρα μας που πραγματοποιείται 24 & 25 Νοεμβρίου στην Αθήνα (Metropolitan Hotel).

Το 4ο Business Travel Professionals Forum (BTPF 2016), που διοργανώνεται από τη SWOT|Simple Way Of Tourism, εμπιστεύτηκαν για μία ακόμη χρονιά, 85 από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας μας και περισσότερες από 200 εμπορικές εταιρείες και ταξιδιωτικά γραφεία από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η διοργάνωση τελεί υπό την Αιγίδα των Υπουργείων Τουρισμού, ΕΟΤ, ΣΕΤΕ, HAPCO και Δήμου Αθηναίων.

Χορηγοί της διοργάνωσης: AEGEAN AIR, ERA, TORE, PODIMATAS AUDIOVISUAL, GROUP, PANTIMELESS, GRAFIMA, ALPHA TRANSFER, FUN PROMOTION, το δικηγορικό γραφείο Μπρούστας & Συνεργάτες, NEWS 247, GTP, TORNOS NEWS, TRAVELLING, FREE SUNDAY, EN LEFKO 87.7, SYNEDRIO, MYSTERIOUS GREECE.

Την Παρασκευή 25/11, ώρα 14.30, στα πλαίσια του Forum θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο της πρωτοβουλίας “Grow Greek Tourism Online”, από τη Google, με θέμα: “5 Βασικά Στοιχεία για μια Επιτυχημένη Διαδικτυακή Παρουσία”.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και μέσα από το σεμινάριο, οι επαγγελματίες του Τουρισμού (Ξενοδοχεία, Καταλύματα, Εστίαση, Ενοικιάσεις Σκαφών και Αυτοκινήτων) αλλά και όλοι οι επαγγελματίες που επιθυμούν να αξιοποιήσουν το διαδίκτυο με στόχο να αναπτύξουν την επιχείρησή τους, θα ενημερωθούν για επιτυχημένες τεχνικές ψηφιακού μάρκετινγκ, καθώς και στη χρήση βασικών διαδικτυακών εργαλείων για την προώθηση της επιχείρησής τους, όπως ιστοσελίδες, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το Google My Business, Google Adwords, Google Maps, κλπ.

Mπορείτε να κάνετε σήμερα την εγγραφή σας δωρεάν άμεσα και online μέσω του website www.btpf.eu

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής ηλεκτρονικά στο www.btpf.eu , στο τηλεφωνικό κέντρο +30 210 6525520 & στο btpf@swot.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.