Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά O Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος συναντήθηκε με τον ...

O Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος συναντήθηκε με τον Υπουργό Τουρισμού του κρατιδίου Καρνατάκα της Ινδίας κο Priyank Kharge στο Παρίσι

Celestyal Cruises
%ce%b3%ce%b3-%ce%b5%ce%bf%cf%84-%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%bd%ce%b1%cf%84%ce%b1
Στην φωτογραφία ο Υπουργός Τουρισμού του κρατιδίου Καρνατάκα της Ινδίας κος Priyank Kharge ,προσφέρει ως δώρο στον Γ.Γ. του ΕΟΤ κ Δημήτρη Τρυφωνόπουλο το έμβλημα της Πολιτείας του από σανταλόξυλο, σε ανάμνηση της συνάντησης τους, αλλά και ως ένδειξη καλής πρόθεσης για μελλοντικές συνέργειες στο κρίσιμο τομέα του Τουρισμού.

Στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης της Αν. Υπουργού Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού  κας Έλενας Κουντουρά στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΙFTM- TOP RESA στο Παρίσι,  όπου ο ΕΟΤ συμμετέχει με περίπτερο, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος συναντήθηκε με τον  Υπουργό Τουρισμού του κρατιδίου Καρνατάκα της Ινδίας κο Priyank Kharge.
 
Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι  προοπτικές διμερούς τουριστικής συνεργασίας με το κρατίδιο της Καρνατάκα (μία από τις 28 Ομόσπονδες Πολιτείες της Ινδίας με πληθυσμό άνω των 60 εκατ. κατοίκων) στο πλαίσιο του ανοίγματος της αγοράς της Ινδίας.   

Σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ κ Δημήτρη Τρυφωνόπουλο:
 «Η Ινδία είναι μία μεγάλη αγορά και οι Ινδοί αγαπούν την Ελλάδα. Τιμούν την πολιτισμική  παράδοση της χώρας μας καθώς την θεωρούν αντάξια της δικής τους. Συνεπώς, είναι στρατηγικής σημασίας για μας στον ΕΟΤ η σωστή τοποθέτηση του Ελληνικού τουριστικού προϊόντος στην αγορά της  Ινδίας , αφού κάτι τέτοιο θα αποδώσει καρπούς προς όφελος της Ελληνικής οικονομίας και του Τουρισμού. Στην υλοποίηση του στόχου αυτού βεβαίως θα βοηθήσει  η καλύτερη αεροπορική σύνδεση των δύο χωρών».

Το  άνοιγμα νέων και δυναμικών αγορών του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων και η Ινδία,  αποτελεί στρατηγική επιλογή του Υπουργείου και βασικό άξονα της εθνικής τουριστικής πολιτικής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.