Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΄΄Οικονομικές και Νομικές Παράμετροι του Ελληνικού Τουρισμού΄

4ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΄΄Οικονομικές και Νομικές Παράμετροι του Ελληνικού Τουρισμού΄

Celestyal Cruises

4th-panellenic-conference-for-tourism-in-tripolisΤο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο ́ ́Οικονομικές και Νομικές Παράμετροι του Ελληνικού Τουρισμού ́ ́, πραγματοποιείται 15-17 Σεπτεμβρίου 2016, Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο Τρίπολης , Πλ. Πετρινού Τρίπολη,

[scribd id=323904976 key=key-HatBVU5Xv5SOCdoQ8z12 mode=scroll]

από την Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας, σε συνδιοργάνωση με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, το Δικηγορικό Σύλλογο Τρίπολης και την Ένωση Αστικολόγων Ελλάδος καθώς και με την ευγενική χορηγία και στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου/Αντιπεριφέρεια Αρκαδίας, του Δήμου Τρίπολης και των εκδόσεων Σάκκουλα Α.Ε.

Ένα ανάλογο Πανελλήνιο Συνέδριο για τον Τουρισμό, πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Τρίπολη και ως στόχο έχει την διερεύνηση, καταγραφή και προώθηση των σύγχρονων οικονομικών και νομικών πτυχών του τουρισμού.

Πεποίθηση μας, ανφέρουν οι διοργανωτές, είναι ότι, πέραν την βαρύνουσας επιστημονικής αξίας, η παρούσα διοργάνωση θα αποτελέσει την απαρχή για την ανάδειξη και καθιέρωση της πόλης της Τρίπολης, ως έναν κομβικό προορισμό για την διοργάνωση μικρής και μεσαίας ίσως δυναμικότητας αλλά υψηλής προστιθέμενης επιστημονικής αξίας συνεδριακό προορισμό, γεγονός τον οποίο επιβεβαιώνεται από την ενεργό συμμετοχή και παρουσία μερικών εκ των σημαντικότερων Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων και Επιστημονικών Συλλόγων της Χώρας μας, πρωτοβουλία την οποία σύσσωμοι οι εμπλεκόμενοι αναπτυξιακοί και επιστημονικοί φορείς της ευρύτερης περιοχής ́ ́οφείλουμε ́ ́ να στηρίξουμε και να προωθήσουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.