Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συνάντηση εργασίας Παναγιώτη Κουρουμπλή – Ε.Ε.Α.

Συνάντηση εργασίας Παναγιώτη Κουρουμπλή – Ε.Ε.Α.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣυνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα, 8 Σεπτεμβρίου 2016, στο Υπουργείο Εσωτερικών μεταξύ του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή και αντιπροσωπείας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας (Ε.Ε.Α.) καθώς και εκπροσώπων φορέων της αγοράς. Συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Β΄ Αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Δημήτρης Αυγέρης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας κ. Νίκος Κογιουμτσής, ο Πρόεδρος των περιπτερούχων Αθηνών κ. Θεόδωρος Μάλλιος και ο Διευθυντής του Εμπορικού Συλλόγου της Αθήνας κ. Σωτήρης Αντωνίου.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤα θέματα που τέθηκαν σε διάλογο ήταν οι σχέσεις ΟΤΑ – επιχειρήσεων εν όψει κατάθεσης σχετικού νομοσχεδίου. Ο διάλογος εστιάστηκε κυρίως στο τέλος 5% για εκδηλώσεις στα καταστήματα τουριστικού ενδιαφέροντος, η οριοθέτηση των τουριστικών ζωνών ώστε να μην υπονομευτεί το ωράριο, η ταυτότητα των τουριστικών καταστημάτων, οι σχέσεις Δήμων  – επιχειρήσεων, τα προβλήματα των περιπτέρων και των αναπηρικών κυλικείων, οι εκθέσεις προϊόντων και οι κίνδυνοι παραοικονομίας και αθέμιτου ανταγωνισμού προς το στεγασμένο εμπόριο, οι παραχωρήσεις πλατειών και δημοτικών χώρων με χαμηλό κόστος για εκδηλώσεις μεταξύ των οποίων και πώληση ειδών κατανάλωσης κ.α.

Από πλευράς του ο κ. Υπουργός υποσχέθηκε να μελετήσει τα θέματα που τέθηκαν ενώ επεσήμανε ότι σειρά από ζητήματα χρήζουν παραπέρα διαλόγου μέχρι να διαμορφωθούν από κοινού οι προσφορότερες λύσεις. Ο κ. Κουρουμπλής τόνισε ότι σε κάθε περίπτωση θα είναι αρωγός στην επίλυση των ζητημάτων που τέθηκαν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.