Αρχική Αεροπορικά Νέα Η QATAR AIRWAYS ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ «NAVARINO CHALLENGE 2016»

Η QATAR AIRWAYS ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ «NAVARINO CHALLENGE 2016»

Η αεροπορική εταιρεία ήταν ο Επίσημος Αερομεταφορέας της διοργάνωσης
 
qatar-airways-a380-aircraft-at-sydney-airport_29672569491_o-copyΗ Qatar Airways συμμετείχε για ακόμη μια χρονιά στην κορυφαία διοργάνωση αθλητικού τουρισμού «Navarino Challenge 2016», η οποία ολοκληρώθηκε και φέτος με απόλυτη επιτυχία, με τη συμμετοχή περισσότερων από 2.000 επαγγελματιών και ερασιτεχνών αθλητών, μικρών και μεγάλων φίλων του αθλητισμού.

Η φετινή διοργάνωση προσέλκυσε παγκόσμιο ενδιαφέρον, αφού είχε συμμετοχές από περισσότερες από 16 χώρες, όπως οι ΗΠΑ, Καναδάς, Αυστραλία, Νότια Αφρική, Βρετανία, Ινδία κ.α.
 
Η Qatar Airways ήταν ο Επίσημος Αερομεταφορέας της διοργάνωσης, ενώ παράλληλα ήταν και αποκλειστικός χορηγός  της δεξίωσης «A night to remember by Qatar Airways», του οποίου την παρουσίαση ανέλαβαν οι δημοσιογράφοι Δήμος Μπουλούκος και Δώρα Τσαμπάζη.
 
Η αστραφτερή βραδιά περιελάμβανε χαιρετισμούς, βραβεύσεις και αρκετές εκπλήξεις για τα τιμώμενα πρόσωπα και τους υψηλούς προσκεκλημένους της διοργάνωσης. Οι βραβεύσεις ξεκίνησαν με τον Αργυρό Ολυμπιονίκη & Παγκόσμιο Πρωταθλητή στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης Σπύρο Γιαννιώτη, ο οποίος, πέραν από το βραβείο του, παρέλαβε από τον Εμπορικό Διευθυντή Ελλάδος της Qatar Airways, κ. Αλέξανδρο Μιχαλόπουλο, δύο αεροπορικά εισιτήρια Διακεκριμένης Θέσης για το Τόκυο, ώστε να μπορέσει να παρακολουθήσει την επόμενη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων.
 
Ακολούθησαν οι βραβεύσεις της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης, Κέλλυς Αραούζου και αρκετών άλλων σημαντικών συμμετεχόντων για την αδιάλειπτη υποστήριξη που προσφέρουν στο «Navarino Challenge». Οι εκπλήξεις από την πλευρά της Qatar Airways συνεχίστηκαν, με την κλήρωση δύο ακόμη αεροπορικών εισιτηρίων Οικονομικής θέσης για ένα τυχερό ζευγάρι.
 
Κατά τη διάρκεια του «Navarino Challenge» η κορυφαία αεροπορική εταιρεία, πραγματοποίησε επίσης έναν διαγωνισμό-έκπληξη, όπου οι συμμετέχοντες της διοργάνωσης κλήθηκαν να τραβήξουν φωτογραφίες στο ειδικά διαμορφωμένο photo box της Qatar Airways χρησιμοποιώντας το hashtag #ATHtogether εξασφαλίζοντας έτσι μια θέση στην κλήρωση για δύο επιπλέον αεροπορικά εισιτήρια Οικονομικής θέσης για οποιονδήποτε προορισμό στο παγκόσμιο δίκτυο της εταιρείας.  
 
Ο κ. Αλέξανδρος Μιχαλόπουλος, Εμπορικός Διευθυντή Ελλάδος της Qatar Airways δήλωσε σχετικά: «Το Navarino Challenge αποτελεί μια μοναδική διοργάνωση που προωθεί το πνεύμα άμιλλας και ευ αγωνίζεσθαι και στην οποία είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που συμμετέχουμε για ακόμη μια χρονιά. Η διοργάνωση προσφέρει επίσης σημαντική τόνωση του αθλητικού τουρισμού για την Ελλάδα, αφού προσελκύει το παγκόσμιο ενδιαφέρον, και το γεγονός αυτό δεν αποτελεί πάρα μόνο ένα ισχυρό κίνητρο για εταιρείες, σαν τη δική μας να συμμετέχουν με χαρά.» 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.