Αρχική Αεροπορικά Νέα Η ETIHAD AIRWAYS «ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ» ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ...

Η ETIHAD AIRWAYS «ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ» ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ TTG

TTG Travel Awards 2016. Photo by Steve Dunlop steve@stevedunlop.com www.stevedunlop.com +447762084057
TTG Travel Awards 2016. Photo by Steve Dunlop steve@stevedunlop.com www.stevedunlop.com +447762084057
Ο James Harrison, Γενικός Διευθυντής της Etihad Airways στο Ηνωμένο Βασίλειο (δεύτερος από αριστερά) παραλαμβάνει το βραβείο από την Pippa Jacks, Συντάκτρια της TTG, τη Stefanie Bowes από το Αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ και τον Κωμικό και Οικοδεσπότη των βραβείων TTG John Bishop. TTG Travel Awards 2016. Photo by Steve Dunlop

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, για τρίτη συνεχή χρονιά έλαβε το βραβείο «Αεροπορική Εταιρία της Χρονιάς» από το Βρετανικό περιοδικό Travel Trade Gazette (TTG). Τα βραβεία ανακοινώθηκαν πρόσφατα σε μια λαμπρή τελετή στο Lyceum Theatre στο West End του Λονδίνου.
Η αεροπορική εταιρεία ήταν υποψήφια σε δύο κατηγορίες: αυτή για την «Αεροπορική Εταιρία της Χρονιάς» και σε μια ειδική κατηγορία για την «Ταξιδιωτική Εταιρεία της Χρονιάς», όπου η Etihad Airways ήταν η μόνη αεροπορική εταιρεία που κατάφερε να συμπεριληφθεί. Η διαδικασία συμμετοχής για το βραβείο τροποποιήθηκε για το 2016, καθώς μόνο ο πάροχος των πρακτορείων που έλαβε την καλύτερη βαθμολογία θεωρήθηκε επικρατέστερος σε καθεμία από τις 15 κατηγορίες.

Ο James Harrison, Γενικός Διευθυντής της Etihad Airways στο Ηνωμένο Βασίλειο, δήλωσε: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που για τρίτη φορά κερδίζουμε αυτό το βραβείο καθώς αναγνωρίζει τα παγκοσμίου φήμης προϊόντα και υπηρεσίες της εταιρείας μας όπως επίσης και τις ισχυρές εμπορικές μας σχέσεις με τον χώρο».

«Επιπλέον, το βραβείο αναγνωρίζει τη σκληρή δουλειά που έχει γίνει, όχι μόνο κατά τη διάρκεια των τελευταίων 12 μηνών, αλλά για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Παράλληλα η είσοδος στο Εδιμβούργο και η επέκταση των πτήσεων του Α380 στο Λονδίνο, έχει βοηθήσει να αυξηθεί η αναγνωρισιμότητα του brand μας τόσο στον χώρο όσο και στους επιβάτες μας».

Η Etihad Airways έχει μια μακρά και καθιερωμένη ιστορία λειτουργίας από το Ηνωμένο Βασίλειο, ξεκινώντας για πρώτη φορά δρομολόγια από το Λονδίνο στο Άμπου Ντάμπι το 2004. Τα δρομολόγια του Χίθροου του Λονδίνου τώρα εξυπηρετούνται πλήρως από αεροσκάφη τύπου Α380 και περιλαμβάνουν την «The Residence» – τη μόνη τρίχωρη σουίτα αεροπορικής εταιρείας – και τις βραβευμένες υπηρεσίες Πρώτης Θέσης της εταιρείας.

Η καμπίνα της Οικονομικής  της Etihad έχει επίσης αναβαθμιστεί με υπηρεσίες café, ανώτερο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει και νταντάδες που βοηθούν τις νέες οικογένειες, ενώ το έξυπνο κάθισμα της οικονομικής θέσης έχει σχεδιαστεί ειδικά για να διασφαλιστεί η βέλτιστη άνεση.

Εκτός των δρομολογίων του Λονδίνου, ο αερομεταφορέας εκτελεί δύο καθημερινά δρομολόγια από το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ στο Άμπου Ντάμπι και αντίστροφα, ενώ το δρομολόγιο του Εδιμβούργου μόλις γιόρτασε μια πρώτη επιτυχημένη επέτειο. Η εταιρεία διαθέτει αποκλειστικά premium σαλόνια αναμονής στα αεροδρόμια Χίθροου του Λονδίνου και του Μάντσεστερ.

Η Etihad Airways έχει επίσης μια ισχυρή παρουσία στον αθλητισμό του Ηνωμένου Βασιλείου μέσω της χορηγίας της στη Manchester City Football Club και στην Ομάδα Κρίκετ της Αγγλίας. Παράλληλα, το 2016 η εταιρεία συνέχισε να επεκτείνει περαιτέρω την παρουσία της μέσω της στήριξης στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου και στο Taste of London Festival.

Το TTG καθιερώθηκε ως Travel Trade Gazette το 1953 σαν την πρώτη εβδομαδιαία εμπορική ταξιδιωτική εφημερίδα στον κόσμο. Τα TTG Travel Awards θεωρούνται ως τα δυσκολότερα για να κατακτηθούν στον χώρο, ενώ η τελετή απονομής των βραβείων είναι γνωστή για την ανατρεπτικότητά της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.