Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η 1η Έκθεση για τον Ελληνικό Εναλλακτικό Τουρισμό είναι γεγονός!

Η 1η Έκθεση για τον Ελληνικό Εναλλακτικό Τουρισμό είναι γεγονός!

Η 1η Έκθεση για τον Ελληνικό Εναλλακτικό Τουρισμό είναι γεγονός!Ο Δήμος Ναυπακτίας καλεί Δήμους, Περιφέρειες, Αναπτυξιακές Εταιρείες, επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα της φιλοξενίας, του εναλλακτικού τουρισμού, τις μεταφορές, καθώς επίσης πρακτορεία και τουριστικά γραφεία να δώσουν ραντεβού από τις 14 έως τις 17 Οκτωβρίου στην πόλη της Ναυπάκτου. Η “Nostos” Greek Alternative Tourism Expo 2016 υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομικής Ανάπτυξης και Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς στοχεύει στην προώθηση της ταχύτερα αναπτυσσόμενης μορφής τουρισμού παγκοσμίως!
Οι εκθέτες της “Nostos” Greek Alternative Tourism Expo 2016 θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με Hosted Buyers από την Ελλάδα και το εξωτερικό με στόχο να συνάψουν επαγγελματικές συμφωνίες. Στο συνεδριακό μέρος, καταξιωμένοι επαγγελματίες και τεχνοκράτες θα μιλήσουν για τις αναπτυξιακές δυνατότητες που προσφέρονται μέσα από τον Εναλλακτικό Τουρισμό, ενώ κατά τις 4 ημέρες της Έκθεσης, δραστηριότητες, ολυμπιακών και μη, αθλημάτων, θα λαμβάνουν χώρα στον εξωτερικό χώρο της “Nostos Expo”

• Παρατείνεται η ημερομηνία υποβολής δήλωσης συμμετοχής εκθετών στη “Nostos” Greek Alternative Tourism Expo 2016 έως τις 19 Σεπτεμβρίου 2016, μετά από παράκληση των ενδιαφερομένων.
Παρακαλούνται οι εκθέτες να υποβάλλουν εμπρόθεσμα τις δηλώσεις τους ώστε να διευκολυνθούν οι διαδικασίες προγραμματισμού.
Για περισσότερες πληφορίες: info@nostosexpo.gr, +30 2634 0 38116 και στην επίσημη ιστοσελίδα της “Nostos” Expo 2016: www.nostosexpo.gr

Save

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.