Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Blue Air συμμετέχει στο Athens Flying Week

Η Blue Air συμμετέχει στο Athens Flying Week

blue-flying-week-4_nH Blue Air είναι μια νέα αεροπορική εταιρία με 12 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας και συνεχούς ανάπτυξης. Σήμερα εξυπηρετεί 70 προορισμούς με απευθείας πτήσεις εντος της Ευρώπης.

blue-flying-week Στην Ελλάδα η Αεροπορική Εταιρία συνδέει με ένα δίκτυο 14ων εβδομαδιαίων πτήσεων την Αθήνα με την Λάρνακα, και 5 εβδομαδιαίων πτήσεων την Θεσσαλονίκη με την Λάρνακα.
Επίσης για την περίοδο του θερινού προγράμματος πτήσεων πραγματοποιεί 2 εποχιακά δρομολόγια από Αθήνα για Τορίνο (Ιταλία), και από Αθήνα για Κωστάντζα (Ρουμανία) με 2 εβδομαδιαίες συχνότητες αντίστοιχα.

blue-flying-week_nH Blue Air επιχειρεί με έναν στόλο που αποτελείται από 24 αεροσκάφη τύπου Boeing 737, με εντελώς ανανεωμένο εσωτερικό, καθίσματα Recaro που εξασφαλίζουν στους επιβάτες μέγιστη ανατομία και επιπλέον άνεση κατά την διάρκεια της πτήσης, σε εξαιρετικά προσιτές τιμές.

Η Blue Air είναι πιστοποιημένη από τον διεθνή οργανισμό της IOSA (IATA Operational Safety Audit), όσον αφορά τα υψηλά επιχειρησιακά standards λειτουργίας της Αεροπορικής Εταιρίας, και είναι μέλος της ΙΑΤΑ.

Η Blue Air, θέλοντας να ενισχύσει την εμπορική και στρατηγική δέσμευση της με την Ελληνική Αεροπορική Αγορά για περαιτέρω ανάπτυξη, συμμετείχε φέτος ενεργά στο αεροπορικό show που διοργανώνεται από το Athens Flying Week.
Oι 200.000 περίπου θεατές από όλο τον κόσμο, είχαν την μοναδική ευκαιρία να δουν, να επισκεφτούν και να φωτογραφίσουν από κοντά ένα αεροσκάφος τύπου Boeing 737-700 που πραγματοποίησε προσγείωση, απογείωση, low pass πάνω από την πίστα του αεροδρομίου, και μικρή στάση στο αεροδρόμιο της Τανάγρας.
Μάλιστα κατά την προσγείωση του αεροσκάφους στο αεροδρόμιο της Τανάγρας, συνοδευόταν από δύο μαχητικά αεροσκάφη της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας τύπου Mirage, προσφέροντας μοναδικό θέαμα στους παρευρισκομένους.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.