Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Εκδήλωση για την προβολή της Ελλάδας στην Διεθνή Έκθεση TOP RESA στο...

Εκδήλωση για την προβολή της Ελλάδας στην Διεθνή Έκθεση TOP RESA στο Παρίσι – Παρών μεγάλος αριθμός επαγγελματιών του τουριστικού κλάδου της Γαλλίας

klhrosh-copyΕιδική εκδήλωση για την προβολή και προώθηση της Ελλάδας και του ελληνικού τουρισμού διοργάνωσε ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού στο περίπτερο του ΕΟΤ  στην Διεθνή Έκθεση τουρισμού IFTM- TOP RESA 2016 στο Παρίσι.
Στην εκδήλωση παρέστησαν η Αν. Υπουργός Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος και η πρέσβειρα  της Ελλάδας στο Παρίσι κα Μαρία Θεοφίλη.

iftm_7-copyΤο παρών έδωσε μεγάλος αριθμός επαγγελματιών του τουριστικού κλάδου της Γαλλίας, εκπρόσωποι των Γαλλικών ΜΜΕ, δημοσιογράφοι και travel bloggers.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν επιχειρηματικές επαφές  μεταξύ των Ελλήνων εκθετών και Γάλλων εκπροσώπων.
Επίσης, έγιναν κληρώσεις ταξιδιών για την Ελλάδα με την υποστήριξη του ΕΟΤ αλλά  και την συνδρομή των τριών Περιφερειών που συμμετείχαν στην Έκθεση (Αν. Μακεδονίας- Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας και Κρήτης), του Δήμου Βόλου, καθώς και της Aegean Airlines.
iftm_8-copyΗ προσφορά των ταξιδιών εντάσσεται στο ευρύτερο  πρόγραμμα των προωθητικών δράσεων και ενεργειών, που  υλοποιεί ο ΕΟΤ, σε εφαρμογή του στρατηγικού σχεδιασμού του Υπουργείου, για την προβολή και προώθηση δημοφιλών αλλά και νέων ελληνικών προορισμών στο εξωτερικό. Το πρόγραμμα  περιλαμβάνει επισκέψεις  στη χώρα μας  ξένων Tour Operators και ΜΜΕ του εξωτερικού από τις αγορές- στόχους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.