Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Δυναμική προώθηση της Σκιάθου στην Ολλανδική αγορά

Δυναμική προώθηση της Σκιάθου στην Ολλανδική αγορά

Celestyal Cruises

Skiathos_PalaceΗ Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου υποδέχτηκε τη Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016 οκτώ έγκριτους Ολλανδούς ταξιδιωτικούς πράκτορες που αναμένεται να συμβάλλουν στη συστηματική προώθηση του προορισμού στην καθιερωμένη Ολλανδική αγορά.
Η ομάδα αποτελείται από υψηλόβαθμα στελέχη τουριστικών πρακτορείων με ειδίκευση στον εξερχόμενο Τουρισμό από την Ολλανδία στην Ευρώπη και την Ελλάδα και θα συνοδεύονται από τον υπεύθυνο του Γραφείου ΕΟΤ Ολλανδίας, κ. Σωτήρη Βαρδάκη και την εκπρόσωπο της Aegean Airlines, κα Laura Bruggemann.

Με επίκεντρο και σημείο αναφοράς τη Σκιάθο και συμπληρωματικές επισκέψεις σε Βόλο και Αλόννησο, το ταξίδι γνωριμίας Ολλανδών πρακτόρων στοχεύει στην ανάδειξη του προορισμού και τη διασύνδεση με τους τοπικούς φορείς και επαγγελματίες σε ένα περιεκτικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει ξεναγήσεις, γεύματα σε επιλεγμένα εστιατόρια, διαμονή σε ποιοτικά ξενοδοχεία και επαγγελματικές επαφές.

“Το ταξίδι εντάσσεται στο πλάνο των ενεργειών προβολής του προορισμού που υλοποιεί συστηματικά η Ένωση Ξενοδόχων, συνδυάζοντας εξειδικευμένα ταξιδιωτικά γραφεία με τη δυναμική της αεροπορικής εταιρίας Aegean Airlines και την αξιοπιστία έγκριτων φορέων και ειδικών του Τουρισμού όπως ο ΕΟΤ Ολλανδίας και MTC GROUP”, τονίζει ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου, κ. Μάκης Κουκουλάκης.

Η στοχευμένη δράση οργανώνεται με πρωτοβουλία του Γραφείου ΕΟΤ Ολλανδίας, της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου και της εταιρίας συμβούλων MTC GROUP, με την υποστήριξη του Δήμου Σκιάθου και την συμβολή των επαγγελματιών του νησιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.