Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Λέσβος στο επίκεντρο του γερμανικού δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος

Η Λέσβος στο επίκεντρο του γερμανικού δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος

ΕΠΙΣΚΕΨΗ_ΓΕΡΜΑΝΩΝ_ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ_ΛΕΣΒΟΣ2 Copyright Perifereia Boreiou AigaiouΣτην προβολή της Λέσβου και των πολλαπλών πλεονεκτημάτων του νησιού συνέβαλε το ταξίδι τριών Γερμανών δημοσιογράφων και μιας φωτογράφου που διοργάνωσε το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Γερμανίας από 29 Ιουλίου εώς 03 Αυγούστου 2016, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Photo 1Copyright Philipp Eins Η δράση αυτή είχε σαν στόχο την εδραίωση θετικού κλίματος στα γερμανικά Μ.Μ.Ε. και στο γερμανικό τουριστικό κοινό για τη Λέσβο, εντάσσεται δε στην ευρύτερη στρατηγική επικοινωνία του Ε.Ο.Τ., Photo 2 Copyright Philipp Eins η οποία αποσκοπεί στην προώθηση στο εξωτερικό των νησιών του Βόρειοανατολικού Αιγαίου, των οποίων οι τουριστικές κρατήσεις έχουν υποστεί πίεση λόγω της προσφυγικής κρίσης.

Photo 3 Copyright Philipp Eins Οι Γερμανοί δημοσιογράφοι μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα φιλοξενίας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις άγνωστες φυσικές ομορφιές της Λέσβου, τον πολιτιστικό και θρησκευτικό Photo 4 Copyright Philipp Eins πλούτο του νησιού, να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με τοπικούς δημιουργούς λαϊκής τέχνης, καθώς και γαστρονομικές περιηγήσεις.

Photo 5 Copyright Philipp EinsΤο πρόγραμμα περιελάμβανε επίσης και τη συμμετοχή των δημοσιογράφων σε μία σειρά εκδηλώσεων στο πλαίσιο του Φεστιβάλ „Λεσβιακό Καλοκαιρι“.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.