Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Τα 12 χρόνια λειτουργίας της γιόρτασε η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Τα 12 χρόνια λειτουργίας της γιόρτασε η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

rio-antirrio-gefyra-1Πιότερες νά ’ναι οι γέφυρες από τις πολεμίστρες, με αυτό το slogan γιόρτασε φέτος τα 12 χρόνια λειτουργίας της η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου “Χαρίλαος Τρικούπης”.

rio-antirrio-gefyra-4 Τα 12 χρόνια της Γέφυρας γιορτάστηκαν με μία μεγάλη συναυλία, στο Φρούριο του Ρίου, τη Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016 το βράδυ, με τη συμμετοχή της Ελένης Πέτα και της Ρίτας Αντωνοπούλου, την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων, υπό τη διεύθυνση του Αναστάσιου Συμεωνίδη.

Άλλες δραστηριότητες σχετικές με την επέτειο:

rio-antirrio-gefyra-3  Ανήμερα της επετείου εγκαινίων της Ζεύξης, η γαλανόλευκη αναρτήθηκε στους 4 πυλώνες.
Με τα συνεργεία ανάρτησης της σημαίας, στην κορυφή του ψηλότερου πυλώνα (Μ3) πήγε και ο κ. Α. Φελέκης, χρήστης της 10ωρης κάρτας Σαββατοκύριακου της Γέφυρας, που κέρδισε στη πρώτη από τις εβδομαδιαίες κληρώσεις που γίνονται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Το καλοκαίρι μας θέλει ΜΑΖΙ», την οποία έχουν αναλάβει από κοινού η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. και οι ξενοδοχειακοί, εμπορικοί και σύλλογοι εστίασης & αναψυχής Πάτρας & Ναυπάκτου.
Επίσης οι οδηγοί που διέρχονται από τη Γέφυρα λαμβάνουν αναμνηστικές καρτ-ποστάλ δύο όψεων, με τα φρούρια Ρίου και Αντιρρίου αντίστοιχα και με τη συγκυριακά εύγλωττη φράση «Πιότερες να ’ναι οι γέφυρες από τις πολεμίστρες».

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.