Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συγχαρητήρια από την Αν. Υπουργό Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά...

Συγχαρητήρια από την Αν. Υπουργό Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά στη χρυσή Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη

KorakakiΗ Αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά σε μήνυμά της για την μεγάλη επιτυχία της Ελληνίδας χρυσής Ολυμπιονίκη Άννας Κορακάκη αναφέρει:

 

“ Εκφράζω τα  ολόθερμά μου συγχαρητήρια στην χρυσή Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη για την κατάκτηση του χρυσού και του χάλκινου μεταλλίου στα αγωνίσματα της σκοποβολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Η Ελληνίδα αθλήτρια μας  μας γέμισε χαρά, συγκίνηση  και υπερηφάνεια. Έδειξε πως με σκληρή δουλειά και με επιμονή, με όραμα και με  ισχυρή προσήλωση στους στόχους που θέτουμε, μπορούμε να πετύχουμε υψηλές επιδόσεις και να  πάμε την Ελλάδα μας ακόμη πιο ψηλά.

Την ευχαριστώ από καρδιάς για τον αγώνα της και την  μεγάλη επιτυχία της, μέσα από την οποία προβλήθηκε η πατρίδα μας σε όλον τον κόσμο»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.