Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά To Sofitel Athens Airport αποσπά τη διάκριση Guest Review Award 2015 ...

To Sofitel Athens Airport αποσπά τη διάκριση Guest Review Award 2015 από το Booking.com

To Sofitel Athens Airport αποσπά τη διάκριση Guest Review Award 2015  από το Booking.comΤη διάκριση «Guest Review Award» για το 2015 απένειμε στο Sofitel Athens Airport η δημοφιλής ταξιδιωτική πλατφόρμα Booking.com, επιβραβεύοντας το ξενοδοχείο για τις άριστες κριτικές που απέσπασε από τους επισκέπτες του.

Η διάκριση «Guest Review Award» του Booking.com σηματοδοτεί την επίτευξη αριστείας σε επίπεδο παροχής υπηρεσιών φιλοξενίας, όπως αυτή αποτυπώνεται στα σχόλια και τις κριτικές των ίδιων των επισκεπτών του ξενοδοχείου. Η κορυφαία εταιρεία online κρατήσεων απονέμει την αναγνώριση αυτή στους καλύτερους ανάμεσα από 800.000 παρόχους υπηρεσιών εξυπηρέτησης πελατών, επικροτώντας τις εξαιρετικές επιδόσεις τους.

«Είμαστε πολύ περήφανοι για την ιδιαίτερα προνομιακή αυτή αναγνώριση» δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του Sofitel Athens Airport, Cyril Manguso. «Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους επισκέπτες μας για τα υπέροχα σχόλια και τις εξαιρετικές κριτικές, που συνοδεύεται από τη δέσμευσή μας ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τα πάντα για να μετατρέπουμε τη διαμονή τους στο Sofitel Athens Airport σε μία πραγματικά αξέχαστη εμπειρία»..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.