Αρχική Αεροπορικά Νέα H Airbus φιλοξενεί εκδηλώσεις του “Carnet de Vol Alternance” για να βοηθήσει...

H Airbus φιλοξενεί εκδηλώσεις του “Carnet de Vol Alternance” για να βοηθήσει τους εκπαιδευόμενους σπουδαστές να βρουν απασχόληση στον τομέα της αεροδιαστημικής

H Airbus φιλοξενεί εκδηλώσεις του “Carnet de Vol Alternance” για να βοηθήσει τους εκπαιδευόμενους σπουδαστές να βρουν απασχόληση στον τομέα της αεροδιαστημικήςΣτη Νάντη στις 28 Ιουνίου και την Τουλούζη στις 30 Ιουνίου, η Airbus φιλοξένησε δύο νέες εκδοχές της εκδήλωσης «Carnet de Vol εναλλαγή” για να βοηθήσει τους εκπαιδευόμενους σπουδαστές να βρουν δουλειά. Σχεδόν 500 μαθητευόμενοι στην επίσκεψη τους στα Airbus Group, Airbus, Airbus Helicopters, Airbus Defence & Space, ATR και STELIA Aerospace, συναντήθηκαν με περίπου εκατό εταιρείες πρόσληψης για να πραγματοποιήσουν ατομικές συνεντεύξεις.

Στόχος του Ομίλου Airbus είναι να προωθήσει την επαγγελματική ένταξη των μαθητευομένων από τα τμήματα και τις θυγατρικές της, κατά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής τους, φέρνοντας τους σε επαφή με εταιρείες πρόσληψης. Και, για να τους προετοιμάσει για αυτές τις «εκδηλώσεις πρόσληψης» όλοι οι μαθητευόμενοι που πλησιάζουν στο τέλος της σύμβασης τους, έχουν την δυνατότητα από την εταιρία να τους προσφέρει μαθήματα για να βελτιώσουν τις «τεχνικές» τους στις συνεντεύξεις επαγγελματικής κατάρτισης.

Οι εκδηλώσεις αποτελούν μέρος μιας πρωτοβουλίας για την παροχή στήριξης από τον τομέα της αεροδιαστημικής για τους μαθητευόμενους που αποχωρούν λόγω λήξης συμβολαίου, με την Airbus.

«Οι δεξιότητες που αποκτώνται από τους μαθητευόμενους κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους στο Airbus Group μπορούν εύκολα να μεταφερθούν και να προσαρμοστούν σε επόμενες επαγγελματικές θέσεις. Χάρη σε αυτή την υποστήριξη, μπορούμε να αυξήσουμε τις πιθανότητές τους για την ένταξη τους σε παρόμοιες εταιρίες και οι εταιρίες αυτές να επωφεληθούν από προσόντα αυτών των μαθητευόμενων “, δήλωσε ο Thierry Baril, Chief Human Resources Officer της Airbus Group και Airbus.

Από το 2013, η Airbus έχει αναπτύξει αυτές της «κοινά» προγράμματα μάθησης. Επιτρέπουν στους μαθητευόμενους να εμπλουτίσουν την κατάρτιση και εμπειρία τους από τη διεξαγωγή της εκπαίδευσής τους σε δύο εταιρείες, μία εκ των οποίων είναι η Airbus. Με αυτό τον τρόπο, ενθαρρύνεται η επαγγελματική ένταξη των μαθητευόμενων.

Προς το παρόν, το Airbus Group διαθέτει περισσότερα από 1.800 μαθητευόμενους φοιτητές στα κεντρικά τους κτήρια, όπου υποβάλλονται σε κατάρτιση για επαγγέλματα στους τομείς, της παραγωγής έως μηχανικής, καθώς και της τεχνικής, την υποστήριξη και λειτουργικές υπηρεσίες

Το Airbus Group είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της αεροναυπηγικής, του διαστήματος και παρομοίων υπηρεσιών. Το 2015, ο Όμιλος – περιλαμβάνει την Airbus, την Airbus Defence & Space και Airbus Helicopters – με έσοδα περίπου 64,5 δις € και απασχολεί ως εργατικό δυναμικό περίπου 136.600 εργαζόμενους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.