Αρχική Αεροπορικά Νέα Etihad: Ακυρώθηκαν οι πτήσεις του Σαββάτου 16 Ιουλίου μεταξύ Άμπου Ντάμπι και...

Etihad: Ακυρώθηκαν οι πτήσεις του Σαββάτου 16 Ιουλίου μεταξύ Άμπου Ντάμπι και των αεροδρομίων Ataturk και Sabiha Gokcen της Κωνσταντινούπολης

Etihad: Όλοι οι επιβάτες καλούνται να επιστρέψουν σπίτι τους, είτε να λάβουν βοήθεια ή να εξυπηρετηθούν με άλλες υπηρεσίες της Etihad Airways και άλλων αεροπορικών εταιρείων για να μπορέσουν να συνεχίσουν το ταξίδι τους όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

etihad_airwaysΛόγω απόπειρας στρατιωτικού πραξικοπήματος στην Τουρκία κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι πτήσεις της Etihad Airways μεταξύ Άμπου Ντάμπι και των αεροδρομίων Ataturk και  Sabiha Gokcen της Κωνσταντινούπολης ακυρώθηκαν σήμερα ( Σάββατο 16 Ιουλίου).


Η Etihad Airways προσφέρει επίσης τις ακόλουθες επιλογές για τους επιβάτες που έχουν αγοράσει σήμερα εισιτήρια με προορισμό από και προς την Κωνσταντινούπολη, και οι ίδιοι ίσως θελήσουν να τροποποιήσουν τις πτήσεις τους.

– Μία δωρεάν αλλαγή της πτήσης  τους για άλλη ημερομηνία πρίν από τις 30 Ιουλίου, 2016, στην αρχική κατηγορία ναύλου της κράτησης, ή αν η αρχική κατηγορία ναύλου δεν είναι πλέον διαθέσιμη, τότε στην αμέσως επόμενη διαθέσιμη κατηγορία .

–  Το κόστος αλλαγής εισιτηρίων για αυτή τη μοναδική περίσταση, με την εξαίρεση των επιβατών που επανακατευθύνονται εκ νέου μέσω ενός εναλλακτικού αεροδρομίου, οι οποίοι μπορούν να πραγματοποιήσουν μια επιπλέον αλλαγή από /προς την Κωνσταντινούπολη (βάση διαθεσιμότητας) χωρίς επιπλέον κόστος.
– Για τη συγκεκιμένη περίπτωση έχει αρθεί το τέλος αλλαγής, με την εξαίρεση των επιβατών που έχουν ήδη αναδρομολογηθεί μέσω εναλλακτικού αεροδρομίου και μπορούν πλέον να κάνουν μια επιπλέον αλλαγή από/προς την Κωνσταντινούπολη (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα) χωρίς επιπλέον χρέωση.
– Για μερικώς ή πλήρως αχρησιμοποίητο εισιτήριο, επιτρέπεται δωρεάν αναδρομολόγηση είτε για Αθήνα είτε για Λάρνακα στην ίδια καμπίνα, με ισχύ έως τις 19 Ιουλίου 2016.

Η αεροπορική εταιρεία παρέχει κάθε αναγκαία βοήθεια στους επιβάτες, οι οποίοι μπορεί να χάσουν τις πτήσεις ανταπόκρισης τους, ως αποτέλεσμα αυτού του γεγονότος και τους ενημερώνει για τις αλλαγές δρομολογίων.
 
Οι επιβάτες που επηρεάζονται, καλούνται να επικοινωνήσουν με το Contact Center της Etihad Airways στο +971 (0) 2599 0000 (ΗΑΕ), ή + 90 8502825001 (Τουρκία) ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Etihad Airways στο www.etihad.com για περαιτέρω ενημερώσεις.

Η Etihad Airways ζητάει συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Ωστόσο, η ασφάλεια και η προστασία  των επιβατών και του προσωπικού μας είναι υψίστης σημασίας και παραμένει προτεραιότητά μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.