Αρχική Απεργιακές κινητοποιήσεις Χωρίς τρένα και προαστιακό από Δευτέρα 18 έως καιΤετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Χωρίς τρένα και προαστιακό από Δευτέρα 18 έως καιΤετάρτη 20 Ιουλίου 2016

TRAINOSE_proastiakosΣε νέες τρίωρες επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας προχωρούν από την ερχόμενη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016 μέχρι και την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016 τα Σωματεία εργαζομένων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο επιβατικών αμαξοστοιχιών. Οι εμπορικές αμαξοστοιχίες θα μείνουν ακινητοποιημένες έως και την ερχόμενη Πέμπτη.

Οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ αποφάσισαν να προχωρήσουν σε νέες κινητοποιήσεις μετά την απόφαση του ΤΑΙΠΕΔ να εγκρίνει την δεσμευτική προσφορά των Ιταλικών Σιδηροδρόμων για την εξαγορά του 100% της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με τίμημα 45 εκατ. ευρώ.

Τα σωματεία θα συνεδριάσουν εκ νέου την Πέμπτη 21-7-2016 προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Για τις αμαξοστοιχίες που τα δρομολόγια τους επηρεάζονται από τις στάσεις εργασίας, ήδη έχει σταματήσει – με πρωτοβουλία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ – η προκράτηση εισιτηρίων.

Το επιβατικό κοινό για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να καλεί τον τηλεφωνικό αριθμό 14511 ή να ενημερώνεται από τις ανακοινώσεις της εταιρίας στην ιστοσελίδα www.trainose.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.