Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Δρομολόγηση οριστικής λύσης για το σύνολο του συγκοινωνιακού έργου στην Κάλυμνο

Δρομολόγηση οριστικής λύσης για το σύνολο του συγκοινωνιακού έργου στην Κάλυμνο

Kalymnos_SyginoniaΣτην Κάλυμνο μετέβη το διήμερο 6 και 7 Ιουλίου ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος  Μεταφορών και Επικοινωνιών Δωδεκανήσου κ. Χρήστος Μπάρδος, προκειμένου να προωθήσει  την ταξινόμηση των δύο λεωφορείων τα οποία ο ευεργέτης κ. Ιωάννης Χαλίκος δώρισε στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Ο κ. Μπάρδος, με τον υπεύθυνο της  υποδιεύθυνσης Μεταφορών και Συγκοινωνιών Καλύμνου κ. Παύλο Ροδίτη είχαν άψογη συνεργασία με τον Δήμαρχο Καλύμνου κ. Γιάννη Γαλουζή,  τον νομικό και οικονομικό σύμβουλο του Δήμου και κατέληξαν σε νόμιμη, και οριστική λύση ενός χρόνιου προβλήματος που ταλαιπωρεί το επιβατικό κοινό της Καλύμνου, όχι μόνο για τα δύο  λεωφορεία, άλλα για το σύνολο του συγκοινωνιακού έργου στο νησί.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε να αναρτηθεί έκκληση ενδιαφέροντος για όσους ασχολούνται με συγκοινωνιακό έργο, για διάστημα ενός μηνός και στη συνέχεια  θα ταξινομηθούν όλα τα λεωφορεία της Καλύμνου.

Ο κ. Χρήστος Μπάρδος, δήλωσε σχετικά ότι η καλή συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Καλύμνου και η ειλικρινής διάθεση  συνεννόησης προκειμένου να δοθούν λύσεις στα ανοιχτά ζητήματα,  είχε ως αποτέλεσμα την δρομολόγηση οριστικής και μόνιμης λύσης για το σύνολο του συγκοινωνιακού έργου στην Κάλυμνο, προς όφελος της κοινωνίας του νησιού.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.