Αρχική Αεροπορικά Νέα H Ryanair προετοιμάζει τη νέα της υπηρεσία Ryanair Rooms – Θα περιλαμβάνει...

H Ryanair προετοιμάζει τη νέα της υπηρεσία Ryanair Rooms – Θα περιλαμβάνει ξενοδοχεία, ξενώνες, αλλά και homestays και βίλες

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στην χρήση third party παρόχων διαμονής από τις αεροπορικές εταιρείες.

Rooms-Ryn_9-6-16Η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους ανακοίνωσε πως από τη 1η Οκτωβρίου, με τη νέα της υπηρεσία “Ryanair Rooms” θα προσφέρει στους επιβάτες της μια μεγάλη ποικιλία καταλυμάτων, όπως ξενοδοχεία, ξενώνες, B & B, αλλά και homestays και βίλες.

Ο Kenny Jacobs CMO εκ της Ryanair τόνισε:

“Όλο και περισσότεροι επιβάτς ανζητούν και άλλα προϊόντα εκτός από την κρατηση των πτήσεων, αναάμεσα σε αυτά πιστεύουμε ότι πρέπει να τους προσφέρουμε ένα μεγαλύτερο εύρος επιλογής για τη διαμονή τους. Αυτός είναι ο λόγος που δημιουργήσαμε την υπηρεσία  “Ryanair Rooms” όπου θα προσφέρουμε τη δυνατότητα διαμονής σε δωματια ξενοδοχείων  five-star έως και ενοικιαζόμενα διαμερίσματα. Αναμένουμε τις προτάσεις από όποιους  παρόχους διαμονής ενδιαφέρονται. Ελπίζω ότι η ανακοίνωση μας ενδιαφέρει ένα ευρύ φάσμα παρόχων διαμονής, μεταξύ των οποίων οι Airbnb, Booking.com, Hotels.com, Homestay and Hostel World”.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.