Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Φωτεινές μέρες και λαμπερές νύχτες στο Roof Garden του Novotel Αθηνών

Φωτεινές μέρες και λαμπερές νύχτες στο Roof Garden του Novotel Αθηνών

Clair De Lune Rest-Novotel Athenes Lounge Pool Bar -Novotel Athenes Το ξενοδοχείο Novotel Αθηνών καλωσορίζει και αυτό το καλοκαίρι τους επισκέπτες του στο εντυπωσιακά πανοραμικό Roof Garden στον 7ο όροφο, και υπόσχεται μαγευτικές πρωινές και βραδινές αποδράσεις στο κέντρο της Αθήνας.

Novotel Athens logo Από τις πρωινές ώρες το Roof Garden του ξενοδοχείου είναι ανοιχτό για δροσιστικές βουτιές στην πισίνα κάτω από τον ηλιόλουστο Αττικό ουρανό, με  360° θέα  που επεκτείνεται από την Ακρόπολη και το Λυκαβηττό, μέχρι τον Πειραιά και την Πάρνηθα Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στις αναπαυτικές ξαπλώστρες δίπλα στην πισίνα, και να απολαύσουν γευστικές επιλογές σε σνακ και ροφήματα σε ένα απόλυτα αναζωογονητικό περιβάλλον.

 

View- Novotel AthenesΗ καταπληκτική αυτή θέα γίνεται ακόμη πιο μαγική υπό το φως του φεγγαριού, ή αλλιώς Clair de Lune, δίνοντας και το αντίστοιχο όνομα στο εστιατόριο του Roof Garden. Το καλοκαιρινό εστιατόριο του Novotel Αθηνών μετατρέπεται σε αγαπημένο προορισμό για τους λάτρεις της lounge αισθητικής, ενώ οι γευστικές προτάσεις για  δείπνο, με συνταγές και επιλογές από τη δημιουργική διεθνή κουζίνα, υπόσχονται να ικανοποιήσουν κάθε γευστική απαίτηση. Το απολαυστικό ταξίδι κάτω από τ’ αστέρια συνεχίζεται στο Lounge Bar του Roof Garden, κάνοντας ακόμη πιο ονειρικές τις καλοκαιρινές νύχτες με την πανοραμική θέα της φωτισμένης Αθήνας και τα απολαυστικά ποτά και κοκτέιλ.

Pool-Novotel AthenesΑναλυτικά, οι ώρες λειτουργίας είναι οι εξής:
Pool Bar: 09:00-19:00
Εστιατόριο Clair De lune: 20:00- 24:00
Lounge Bar: 19:00 – 01:00

Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν χρήση του υπογείου χώρου στάθμευσης του ξενοδοχείου, χωρίς καμία επιβάρυνση, ενώ για κρατήσεις μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 210 8200700.

 Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Novotel Αθηνών ενώ για όλα τα νέα να ακολουθήσουν τη σελίδα του ξενοδοχείου στο Facebook.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.