Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το MAKEDONIA PALACE εκσυχρονίζεται

Το MAKEDONIA PALACE εκσυχρονίζεται

Makedonia Palace Remake Project
Η συνολική επένδυση αναμένεται να ξεπεράσει τα 12.400.000€, καθιστώντας το έργο αυτό ένα από τα μεγαλύτερα έργα ανακαίνισης ξενοδοχείου που έχει υλοποιηθεί ποτέ στην Θεσσαλονίκη.

Makedonia_Palace_07_06_16 Το MAKEDONIA PALACE ένα κτήριο ορόσημο, σήμα κατατεθέν για την πόλη της Θεσσαλονίκης ανανεώνεται, οι χώροι διαμονής, οι συνεδριακοί χώροι και οι εγκαταστάσεις αναψυχής του ξενοδοχείου θα ανακατασκευαστούν πλήρως, δημιουργώντας ένα ξενοδοχείο πολλαπλών εμπειριών (multiexperience hotel) που δίνουν αίγλη στη θέση και στην κληρονομιά του, και θα εξυπηρετεί ιδανικά όλα τα είδη των τουριστικών προϊόντων.

REMAKE_3Το MAKEDONIA PALACE όμως δεν θα αλλάξει τον χαρακτήρα του. Θα κάνει ένα συνολικό REMAKE στις εγκαταστάσεις του, ώστε να συνεχίσει να προσφέρει εξαιρετικές ξενοδοχειακές υπηρεσίες σε όλους τους επισκέπτες.

Απλά επεκτείνει κι άλλο το εύρος των δραστηριοτήτων του εκτός ελληνικών συνόρων, μετατρέποντάς το σε ένα πιο International Hotel (Παγκόσμιο Ξενοδοχείο).

REMAKE_2Επιπλέον, είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι μέσω της συγκεκριμένης επένδυσης όχι μόνο διατηρείται το σύνολο των σημερινών θέσεων εργασίας που είναι κάτι παραπάνω από 210, αλλά εκτιμάται ότι θα δημιουργηθούν περίπου 70 επιπλέον θέσεις εργασίας που θα στελεχώσουν τις πρόσθετες εγκαταστάσεις (Spa, εστιατόρια και μπαρ).

Το νέο MAKEDONIA PALACE θα είναι το πρωτοποριακό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης που θα επιδιώξει ανώτερο επίπεδο και πιο εξελιγμένο πελατολόγιο. Διεθνής ταξιδιωτικός savvy με υψηλή αγοραστική δύναμη και φιλοσοφία «διάλειμμα στην πόλη» είναι ο πελάτης-στόχος.

Θα απευθύνεται σε πιο ώριμους ταξιδιώτες που αναζητούν τους σύγχρονους προορισμούς σε πόλεις που προσφέρουν πολιτιστικό ενδιαφέρον, έχουν γαστρονομική κουλτούρα και νυχτερινή ζωή και απαιτούν υψηλής ποιότητας διαμονής.

Το αναβαθμισμένο ξενοδοχείο θα βρίσκεται σε πλεονεκτικότερη θέση για να διεκδικήσει υψηλότερο επίπεδο πελατών τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών, καταλυμάτων όσο και σε συνεδριακούς χώρους.

Στόχος της εταιρίας, το νέο MAKEDONIA PALACE να αποτελέσει μια ισχυρή ανταγωνιστική πρόταση για το International Travel Account από την εγχώρια και τις Βαλκανικές αγορές, τις δυτικοευρωπαϊκές αγορές, τη ρωσική, τις ΗΠΑ και, φυσικά, την αναδυόμενη κινεζική και τις αγορές της Μέσης Ανατολής. Όλες αυτές οι νέες αγορές χαρακτηρίζονται από σημαντικά αυξανόμενη αγοραστική δύναμη και αποτελούν σήμερα όλο και περισσότερο σημεία ενδιαφέροντος για την Βόρεια Ελλάδα. Με τελικό στόχο, μέσω της αναβάθμισης της συνολικότερης προσφερόμενης εμπειρίας, να προσελκύσει νέα κοινά που έως σήμερα δεν μπορεί να εξυπηρετήσει λόγω των υψηλών ποιοτικών κριτηρίων τους, ενισχύοντας σημαντικά την κερδοφορία του.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.