Αρχική Αεροπορικά Νέα Ταξιδεύοντας στη Β. Αμερική με τη SWISS

Ταξιδεύοντας στη Β. Αμερική με τη SWISS

 Άνετα δρομολόγια από την Αθήνα και ξεκούραστη αναμονή μεταξύ των πτήσεων, στις lounges της SWISS στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης.

Swiss5 001

 swiss_B 777 medresΗ SWISS, «η αεροπορική εταιρεία της Ελβετίας», εκπλήσσει τους επιβάτες της όχι μόνο με την τοπική γοητεία της χώρας και τη διεθνή φιλοξενία, αλλά και με τις τρεις lounges της Πύλης Ε στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης που προσφέρουν στους τακτικούς ταξιδιώτες αμέτρητες επιλογές και υπηρεσίες για ευχάριστη αναμονή μεταξύ των πτήσεων.

SWISS First Lounge E II  swiss_Arrival LoungeΕκτός από τις υπάρχουσες First Class, Senator και Business Lounges στην Πύλη Α, αλλά και στην Πύλη D, η SWISS προσφέρει επιπλέον μια νέα First Class Lounge στην Πύλη Ε, που διαθέτει ένα κομψό Champagne Bar, αίθριο, πολυτελή δωμάτια για τη διαμονή των ταξιδιωτών, ένα a-la-carte εστιατόριο, ντους και άνετες θέσεις εργασίας.
SWISS First Lounge E SWISS Senator Lounge EΕπίσης, στη Senator Lounge E, οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν ένα γκουρμέ γεύμα με γευστικά και πρωτότυπα πιάτα που μαγειρεύονται μπροστά τους ή να δοκιμάσουν ένα από τα περισσότερα από 120 διαφορετικά είδη ουίσκι που προσφέρονται. Eντυπωσιακές υπηρεσίες προσφέρει και το Business Lounge στην Πύλη Ε, όπου η πανέμορφη θέα των Άλπεων σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες live cooking θα κάνουν τη διαμονή σας αξέχαστη. Τέλος, μια ξεχωριστή υπηρεσία περιμένει τους ταξιδιώτες που μόλις φθάνουν στο Αεροδρόμιο της Ζυρίχης. Στην Arrival Lounge της SWISS μπορούν να απολαύσουν το ελαφρύ πρωινό και τα δροσιστικά ποτά που σερβίρονται και να χαλαρώσουν χρησιμοποιώντας τις καμπίνες ντους του χώρου.

Το αεροδρόμιο της Ζυρίχης: Ένας ελκυστικός ενδιάμεσος σταθμός και παράδεισος του shopping, με μικρές αποστάσεις και δωρεάν WiFi

Ο αερολιμένας της Ζυρίχης αποτελεί έναν από τους ελκυστικότερους ενδιάμεσους σταθμούς για όσους ταξιδεύουν στην Ευρώπη, αλλά και σε διεθνείς προορισμούς.
Με ελάχιστο χρόνο αναμονής ανταποκρίσεων τα 35’ για πτήσεις μικρής διάρκειας και τα 45’ για πτήσεις μεγάλης διάρκειας, με μικρές αποστάσεις και χώρους με εντυπωσιακή θέα στον αεροδιάδρομο, αυτό το ξεχωριστό και καλά οργανωμένο αεροδρόμιο προσφέρει στους τακτικούς ταξιδιώτες ένα άνετο και χαλαρωτικό περιβάλλον.

Η SWISS συνδέει την Αθήνα με τη Νέα Υόρκη προσφέροντας 2 πτήσεις καθημερινά, μέσω Ζυρίχης. Η συγκεκριμένη ανταπόκριση έχει διάρκεια αναμονής περίπου 1 ½ ώρα στη Ζυρίχη, ιδανικός χρόνος για να απολαύσει κανείς τα περισσότερα από 170 εστιατόρια και καταστήματα κορυφαίων brands που φιλοξενεί το αεροδρόμιο.
Επιπλέον, κατά την παραμονή τους στο αεροδρόμιο, οι επιβάτες έχουν δωρεάν WiFi διάρκειας 2 ωρών.

Τέλος, το αεροδρόμιο της Ζυρίχης είναι ιδανικό και για οικογένειες με παιδιά, αφού διαθέτει χώρους υγιεινής κατάλληλους για τη φροντίδα βρεφών και μικρών παιδιών και προσφέρει μια ευρεία γκάμα επιλογών ψυχαγωγίας που θα μετατρέψουν τις ώρες αναμονής σε μια απολαυστική εμπειρία για όλη την οικογένεια.

Μέσω των αεροδρομίων της Ζυρίχης και της Γενεύης, η SWISS συνδέει την Αθήνα με τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Βόρειας Αμερικής. Ειδικότερα, στο πρόγραμμα δρομολογίων της, εκτός από τη Νέα Υόρκη, περιλαμβάνονται η Βοστώνη, το Μαϊάμι, το Σαν Φρανσίσκο, το Λος Άντζελες, το Σικάγο και το Μόντρεαλ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.