Αρχική Διεθνή Χάος από κατάρρευση δρόμου στην Ιταλία για κατοίκους και τουρίστες

Χάος από κατάρρευση δρόμου στην Ιταλία για κατοίκους και τουρίστες

Χάος από κατάρρευση δρόμου στην Ιταλία για κατοίκους και τουρίστες
Χάος από κατάρρευση δρόμου στην Ιταλία για κατοίκους και τουρίστες

Κατάρρευση δρόμου στην Ιταλία κοντά στο ποταμό Arnο στην Φλωρεντία, δημιουργήσε χάος για κατοίκους και τουρίστες μετά το άνοιγμα μιας τεράστιας τρύπας που δημιουργήθηκε από την κατάρευση του δρόμου η οποία έθαψε δεκάδες παρκαρισμένα αυτοκίνητα.
Σύμφωνα με το “The Associated Press” η μεγέθους περίπου 180 μέτρων τρύπα δημιουργήθηκε εξαιτίας ενός αγωγού νερού διαμέτρου 60 εκατοστών ο οποίος έσκασε υπόγεια την Τετάρτη το πρωί. Οι πυροσβέστες της Φλωρεντίας ζήτησαν από τους κατοίκους που διαμένουν κοντά να εκκενώσουν προληπτικά το χώρο εξαιτίας της έλλειψης παρωχής ηλεκτρικού ρεύματος και του τρεχόμενου νερού.

Χάος από κατάρρευση δρόμου στην Ιταλία για κατοίκους και τουρίστεςΔυστυχώς, η τρύπα βρίσκεται κοντά στο πασίγνωστη γέφυρα Ponte Vecchio στη Φλώρεντία, η οποία είναι μια μεγάλη τουριστική ατραξιόν για του επισκέπτες που αναζητούν τα αυθεντικά Ιταλικά αξιοθέατα και μερικά απο τα καλύτερα αγοραστικά καταστήματα της χώρας.

Ο Δήμαρχος της Φλωρεντίας Dario Nardella είπε ότι η έκρηξη του σωλήνα-ενός από τους κύριους αγωγούς της περιοχής-δημιούργησε την τρύπα, και όχι κάποια διαρροή από τον ποταμό Arno. Οι αρχές της πόλης επίσης προσπαθησαν να καθορίσουν εάν το έδαφος γύρω από την τρύπα ήταν αρκετά ανθεκτικό ώστε να κρατήσει το γερανό που χρειαζόταν για να αφαιρέσει τα αυτοκίνητα από την γιγαντιαία τρύπα στο έδαφος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.