Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Γ. Χατζημάρκος: «Το σαδιστικό μαρτύριο της σταγόνας κατά της κοινωνίας των νησιών,...

Γ. Χατζημάρκος: «Το σαδιστικό μαρτύριο της σταγόνας κατά της κοινωνίας των νησιών, για όσους δεν το καταλαβαίνουν, είναι εκτός των άλλων και εθνικά επικίνδυνο!»

Celestyal Cruises

g.hatzimarkosΕγείρει σοβαρά ερωτηματικά η καταστροφική εμμονή της κυβέρνησης, που συστηματικά και μεθοδικά έχει εξαπολύσει ένα ανελέητο και άνευ προηγουμένου  κυνηγητό κατά  των νησιών μας, τονίζει σε δήλωσή του, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου με αφορμή την επικείμενη κατάργηση της έκπτωσης 50% του Ειδικού Φόρου Kατανάλωσης στα αλκοολούχα ποτά που ισχύει για τα Δωδεκάνησα

Αρχής γενομένης από την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ, την αύξηση των φορολογικών συντελεστών, συνεχίζει, που, σε συνάρτηση με την αύξηση του ΦΠΑ στην εστίαση, έπληξαν ανεπανόρθωτα τον κοινωνικό και οικονομικό ιστό των νησιών του Αιγαίου και κατάφεραν συντριπτικό πλήγμα κατά της ανταγωνιστικότητας τους στον τομέα του τουρισμού, η στοχοποίηση συνεχίζεται, με την προτεινόμενη από την κυβέρνηση κατάργηση της έκπτωσης του 50% του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα αλκοολούχα ποτά που ισχύει για τα Δωδεκάνησα, όπως και με την συζητούμενη – αν όχι και συμφωνημένη – επιβολή τέλους διανυκτέρευσης στον τουρισμό, που πλήττει κατά κύριο λόγο την μεγαλύτερη τουριστική Περιφέρεια της χώρας, το Νότιο Αιγαίο.

Αν συνυπολογιστεί δε και η  υφαρπαγή της ανυπολόγιστης αξίας «δημόσιας» ακίνητης περιουσίας της Δωδεκανήσου, τότε γίνεται αντιληπτό ότι ο πόλεμος κατά των νησιών μας είναι γενικευμένος, σε όλα τα επίπεδα.

Επειδή τίποτα από όλα τα παραπάνω δεν υπακούει σε καμία οικονομική λογική, επειδή τα δημοσιονομικά οφέλη από τις παραπάνω αποφάσεις είναι ασήμαντα σε σύγκριση με την ανυπολόγιστη ζημία που προκαλούν, επειδή παρακάμπτονται  συστηματικά όλα τα επίσημα στοιχεία που αποτυπώνουν την δεινή κοινωνική και οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Νότιο Αιγαίο στα χρόνια της κρίσης, δημιουργούνται ευλόγως υποψίες και ερωτηματικά  που η Κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει.

Κάποιοι αντιμετωπίζουν τα νησιά με μανία καταδίωξης και δίνουν την εντύπωση ότι τα αντιλαμβάνονται ως ”βάρος”. 

Τα συνεχή κτυπήματα είναι συστηματικά, μεθοδικά και στοχευμένα και οδηγούν με απόλυτη βεβαιότητα στην πλήρη αποσάθρωση της παραγωγικής τους βάσης του Νοτίου Αιγαίου, μιας περιοχής κρίσιμης όχι μόνο από οικονομικής, αλλά κυρίως εθνικής σημασίας για τη χώρα.

Το σαδιστικό μαρτύριο της σταγόνας κατά της κοινωνίας των νησιών, για όσους δεν το καταλαβαίνουν, είναι εκτός των άλλων και εθνικά επικίνδυνο!

Η καταστροφική εμμονή κατά των νησιών μας, πρέπει να σταματήσει, ΤΩΡΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.