Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά H TÜV HELLAS (TÜV NORD) πιστοποίησε το Έναγρον Οικοτουριστικό Χωριό στο Ρέθυμνο,...

H TÜV HELLAS (TÜV NORD) πιστοποίησε το Έναγρον Οικοτουριστικό Χωριό στο Ρέθυμνο, Κρήτης

image004 Ο Φορέας Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV HELLAS (TÜV NORD) ολοκλήρωσε την πιστοποίηση στο Έναγρον Οικοτουριστικό Χωριό στο Ρέθυμνο, Κρήτης σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001 (Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας) και ISO 14001 (Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης) για την παροχή υπηρεσιών διαμονής και ψυχαγωγίας.

ENAΓΡΟΝ PHOTO 1 Οι ανωτέρω πιστοποιήσεις αποτελούν μια σημαντική επιβράβευση για το Οικοτουριστικό Χωριό Έναγρον καθώς με αυτόν τον τρόπο πιστοποιείται η άρτια παραγωγή και διάθεση των υπηρεσιών και προϊόντων του στο κοινό ταυτόχρονα με τον έμπρακτο σεβασμό του απέναντι στο περιβάλλον κατά τη διάρκεια της καθημερινής του λειτουργίας. Με την εφαρμογή του διεθνώς αναγνωρισμένoυ προτύπου ISO 14001 το Έναγρον εδραιώνει τη λειτουργία ενός διοικητικού μοντέλου που στηρίζεται στη δέσμευση για Πρόληψη της ρύπανσης, για Διαρκή βελτίωση της περιβαλλοντικής του επίδοσης και για Συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία.

ENAΓΡΟΝ PHOTO 2Σημειώνεται ότι το Έναγρον στην Αξό είναι ένα αγρόκτημα 60 στρεμμάτων με καλλιέργειες,  ελιές – αμπέλια – περιβόλια με οπορωφόρα δένδρα και λαχανικά αλλά και άγρια βλάστηση της Κρήτης, πάνω από τις πηγές του Μυλοποτάμου. Οι επισκέπτες συμμετέχουν σε αγροτικές δραστηριότητες, μαζεύουν πορτοκάλια και λεμόνια και περιποιούνται τα ζώα. Τα φαγητά που προσφέρονται μαγειρεύονται από νοικοκυρές της περιοχής με προϊόντα που καλλιεργούνται και παράγονται στο αγρόκτημα ή από ντόπιους παραγωγούς. Εκτός από τις αγροτικές ασχολίες οι ένοικοι μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα ύφανσης και ελληνικής κουζίνας.

Οι εταιρείες

ΕΝΑΓΡΟΝ Οικοτουριστικό Χωριό
Η ιδέα – Το όνειρο – Το έργο
Οι παραδοσιακοί ξενώνες Έναγρον στην Αξό είναι ένα ιδιαίτερο ξενοδοχειακό συγκρότημα που βασίζεται στην ιδέα του αγροτουρισμού. Το Έναγρον παρέχει υψηλού επιπέδου ξενοδοχειακές υπηρεσίες, όντας κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό ξενοδοχείο, καθώς οι ένοικοι δεν είναι πελάτες αλλά φιλοξενούμενοι που συμμετέχουν στις δουλειές και δραστηριότητες του αγροκτήματος.

Οι παραδοσιακοί ξενώνες Έναγρον διαθέτουν κτίρια μονώροφα και διώροφα που σχηματίζουν γειτονιές και θυμίζουν χωριό με παραδοσιακή μορφή. Το Εναγρον προσφέρει διαμερίσματα, μονόχωρα έως και τριών δωματίων, εξοπλισμένα με τα απαραίτητα μέσα που μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως και 6 άτομα.

TÜV HELLAS (TÜV NORD)
Making the World Safer
Η TÜV HELLAS είναι Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, μέλος του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD GROUP. Στην  Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος.

Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας παρέχοντας πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές.

Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Φορέα με περισσότερα από 1.000 σεμινάρια και 15.000 συμμετέχοντες πρωτοπορεί στην ενδυνάμωση του σύγχρονου στελέχους με εξειδικευμένη γνώση και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.  

Τέλος, η νέο-ιδρυθείσα Διεύθυνση Πιστοποίησης Προσώπων / Επαγγελματιών παρέχει πιστοποίηση σε πλήθος ειδικοτήτων σχετιζόμενων με τον κλάδο της κατασκευής και της βιομηχανίας, των πωλήσεων, της διοίκησης και του τουρισμού σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο Διαπίστευσης φορέων πιστοποίησης προσώπων ELOT EN ISO/IEC 17024, εφαρμόζοντας πλήρως τυποποιημένες διαδικασίες, ελεγμένες από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.