Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά 11η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας

11η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας

Ένωση Ξενοδοχείων ΛακωνίαςΣτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας της 30ης Μαρτίου 2016, αποφασίστηκε η σύγκλιση της 11ης Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών της και η προκήρυξη εκλογών, που θα πραγματοποιηθούν οριστικά στις 20 Απριλίου 2016, ώρα 11:00, στο ξενοδοχείο Sparta Inn, στη Σπάρτη.

Κατά τη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης έχει προγραμματιστεί να συζητηθούν τα κάτωθι θέματα:

Θέματα Ημερησίας Διάταξης

  • Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης
  • Απολογισμός και Έγκριση Πεπραγμένων Δ.Σ. για τα έτη 2013-2015
  • Ανάγνωση και Έγκριση Έκθεσης Ελεγκτικής Επιτροπής
  • Απαλλαγή από κάθε ευθύνη, των μελών του Δ.Σ. για τα έτη 2013-2015
  • Έγκριση Προϋπολογισμού 2016
  • Διάφορες Ανακοινώσεις

Σύμφωνα με τις προβλεπόμενες καταστατικές υποχρεώσεις, τα συμμετέχοντα στη Γενική Συνέλευση μέλη, θα πρέπει, έως την 31η Δεκεμβρίου 2015, να έχουν τακτοποιήσει όλες τις ταμειακές τους υποχρεώσεις.

Συνυπολογίζοντας όμως τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο ξενοδοχειακός κλάδος εξ αιτίας της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης και προκειμένου τα μέλη της Ένωσης να έχουν δικαίωμα συμμετοχής και λόγου, τόσο στη Γενική Συνέλευση όσο και στα όργανα της Διοίκησης, αποφασίστηκε η καταβολή, σε πρώτη φάση, του ποσού των 50 € ανά ξενοδοχείο, ως ρύθμιση των οικονομικών εκκρεμοτήτων των μελών προς την Ένωση.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης, θα ακολουθήσει η διενέργεια αρχαιρεσιών για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης ξενοδοχείων Λακωνίας κ. Δημήτρης Πολλάλης καλεί όλα τα μέλη να ανταποκριθούν δυναμικά, δίνοντας ένα ηχηρό παρόν στη Γενική Συνέλευση της 20ης Απριλίου 2016, κατά την οποία θα συζητηθούν φλέγοντα θέματα που απασχολούν τον κλάδο, ενώ παράλληλα θα δοθεί η ευκαιρία ανταλλαγής σκέψεων, απόψεων και προβληματισμών, προκειμένου να ληφθούν από κοινού δραστικές αποφάσεις αναφορικά με την αποτελεσματικότερη διαχείριση της κρίσης αλλά και τον επαναπροσδιορισμό του μοντέλου για την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη της Λακωνίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.