Home Ειδήσεις στα Ελληνικά Πυθαγόρας Νάγος, Celestyal Cruises: Ο κόσμος συνεχίζει να πάει διακοπές (video)

Πυθαγόρας Νάγος, Celestyal Cruises: Ο κόσμος συνεχίζει να πάει διακοπές (video)

Η Celestyal Cruises από της 8 Μαϊου προσθέτει και νέο πλοίο.

Pythagoras_NagosΗ Celestyal Cruises συνεχίζει τις προσεγγίσεις της στη Κων/πολη, δεν έχει κάνει ακυρώσεις. Ενώ οι περισσότερες εταιρείες κρουαζιερών έχουν ακυρώσει όλες τις προσεγγίσεις τους στη Τουρκία και τις έχουν μεταφέρει στην Ελλάδα, τονίζει στη συνέντευξη που έδωσε στη “ΤΝ” κατά τη διάρκεια της ΙΤΒ 2016, ο Αντιπρόεδρος Πωλήσεων της Celestyal Cruises, κ. Πυθαγόρας Νάγος.

 

Η αυθεντικότητα συνοδεύει σαν προϊόν τις κρουαζιέρες της Celestyal Cruises. Παράλληλα ανανέωσε – αναβάθμισε τις εξωτερικές καμπίνες του Olympia, και στο Crystal χτίστηκαν 43 μπαλκόνια σε αντίτοιχες καμπίνες. Οι επενδύσεις σε ξενοδοχειακό εξοπλισμό έχουν ξεπεράσει τα 11 εκατομμύρια Ευρώ, συνέχισε.

Ο κ. Νάγος, στη συνέχεια ανέφερε επίσης πως “Θα φτάσουμε τουλάχιστον τα ίδια νούμερα που φτάσαμε με πέρυσι. Η Ελλάδα δεν έχει χάσει τίποτα από την ελκυστικότητά της”, οι Ευρωπαίοι και ιδιαίτερα οι Γερμανοί μας αντιμετωπίζουν με συμπάθεια.

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version