Home Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο Όμιλος Ξενοδοχείων ΑΙΡΟΤΕΛ προσαρμόζει τις υπηρεσίες του στην απαιτητική του πελατεία

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων ΑΙΡΟΤΕΛ προσαρμόζει τις υπηρεσίες του στην απαιτητική του πελατεία

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων ΑΙΡΟΤΕΛ συνεχώς προσπαθεί να προσαρμόζει τις υπηρεσίες του στην απαιτητική του πελατεία. Πρόσφατα προχώρησε σε εκτεταμένη ανακαίνιση των δωματίων του πέμπτου ορόφου του ξενοδοχείου Αλέξανδρος.

Alexandros_Htl_superior_11-1  Alexandros_Htl_Roommaster_1 Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον απαιτητικό επαγγελματία επισκέπτη χρησιμοποιήθηκε ένας πρωτοποριακός hi tech εξοπλισμός ο οποίος σε συνδυασμό με τα πιο καινοτόμα υλικά επίπλωσης και διακόσμησης δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα μοναδικής διαχρονικότητας με γνώμονα την ασφάλεια και την οικολογική συνείδηση.

 

 

Alexandros_Htl_superior_12Το φουτουριστικής αισθητικής open space bathroom που υπάρχει στη πλειοψηφία των superior δωματίων, προσθέτει βάθος και προοπτική στο χώρο, ενώ η λιτή και συγχρόνως πολυτελής διακόσμηση των δωματίων στις αποχρώσεις της γης και του ουρανού δημιουργούν ένα φωτεινό και ήρεμο περιβάλλον που αναδύει την αίσθηση της ζεστής φιλοξενίας.

Ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός που παρέχεται ανταποκρίνεται στις πιο υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές και συντελεί στην ακόμα πιο ευχάριστη και ανέμελη διαμονή σας.

Alexandros_Htl_BathmasterΥπεύθυνος της ΑΙΡΟΤΕΛ ενδεικτικά μας αναφέρει:

* USB Charging wall socket

* USB DATA Transfer direct to TV

* QI Wireless charging mobile phone

* WiFi internet free of charge for in-house resident

* Switch Do not disturb/Make my room

* Laptop sized safety box with electric plug inside

Alexandros_Htl_External_2

Alexandros_Htl_Lobby_1

Σας παραδίδουμε λοιπόν, συνεχίζει, τα superior δωμάτιά μας και σας περιμένουμε να ξεκουραστείτε και να αισθανθείτε όπως πάντα «σαν στο σπίτι σας».

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version