Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Χρειαζόμαστε ΚΑΙ μπορούμε να κρατήσουμε τα ταλέντα της ναυτιλίας;

Χρειαζόμαστε ΚΑΙ μπορούμε να κρατήσουμε τα ταλέντα της ναυτιλίας;

IFOSMA_2016-3
Από τα αριστερά προς τα δεξιά οι ομιλητές της εκδήλωσης: Α. Παντουβάκης, Πρόεδρος της Ένωσης Ναυτιλιακών Οικονομολόγων Ελλάδας, Γ. Σκριμιζέας, Γενικός Διευθυντής, Allseas Marine, Τ. Τσαλικιάν, Διευθύντρια HR, Celestyal Cruises, Δ. Ιωάννου, Γενική Διευθύντρια και Global Business Development Director, SBC Hellas, Γ. Κοτζιάς, Διευθυντής Πωλήσεων και Aγορών, Intermodal Shipbrokers και Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Ναυλομεσιτών, Η. Λαδάς, DPA, HR and Training Manager DANAOS SHIPPING CO LTD, Γ. Τσουρής, Διευθυντής Επιχειρήσεων, DPA, CSO, Blue Planet Shipping
IFOSMA_2016-1
Από τα αριστερά προς τα δεξιά: Η. Λαδάς, DPA, HR and Training Manager DANAOS SHIPPING CO LTD, Γ. Σκριμιζέας, Γενικός Διευθυντής, Allseas Marine, Γ. Τσουρής, Διευθυντής Επιχειρήσεων, DPA, CSO, Blue Planet Shipping, Ν. Πενθερουδάκης, Επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσης Μεσιτών Ναυτιλιακών Συμβάσεων, Γ. Θεοτοκάς, Γενικός Γραμματέας Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Α. Παντουβάκης, Πρόεδρος της Ένωσης Ναυτιλιακών Οικονομολόγων Ελλάδας, Γ. Κοτζιάς, Διευθυντής Πωλήσεων και Aγορών, Intermodal Shipbrokers και Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Ναυλομεσιτών, Η. Μπίσιας, Δικηγόρος, Διευθυντής περιοδικού Ναυτικά Χρονικά

Στο Celestyal Olympia φιλοξενήθηκε το IFOSMA, το 3o International Forum για το ναυτιλιακό marketing και management  
«Χρειαζόμαστε, μπορούμε να κρατήσουμε τα ταλέντα της ναυτιλίας;» 
ήταν το θέμα της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 Μαρτίου στο κρουαζιερόπλοιο της Celestyal Cruises 


  «Ποια είναι τα χαρακτηριστικά ενός ταλαντούχου εργαζόμενου;», «Πώς θα προσελκύσει ο κλάδος της ναυτιλίας ταλαντούχους εργαζόμενους;» ήταν μερικά από τα ερωτήματα που συζητήθηκαν εκτενώς στην εκδήλωση που πραγματοποίησαν η ΕΝΟΕ (Ένωση Ναυτιλιακών Οικονομολόγων Ελλάδας) και η Ακαδημαϊκή κοινότητα του κλάδου της ναυτιλίας στο Celestyal Olympia την Τρίτη 8 Μαρτίου.

IFOSMA_2016-2
Γ. Θεοτοκάς, Γενικός Γραμματέας Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Το πάνελ των ομιλητών της εκδήλωσης με συντονιστή τον κο Άγγελο Παντουβάκη, αποτελείτο από καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου  της ναυτιλίας μεταξύ των οποίων οι: κος Ηλίας Μπίσιας, Γιάννης Κοτζιάς, Δωροθέα Ιωάννου, Ηρακλής Προκοπάκης, Γεώργιος Σκριμιζέας και ο καπ. Γεώργιος Τσουρής. Από τους βασικούς ομιλητές της εκδήλωσης ήταν και η κα Ταλίν Τσακιλιάν, Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού της Celestyal Cruises, η οποία μέσα από την δική της πολυετή εμπειρία αναφέρθηκε σε καίρια ζητήματα σχετικά με την εργασία στον κλάδο της κρουαζιέρας και το χώρο της ναυτιλίας εν γένει.

Η εκδήλωση είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μεγάλη απήχηση καθώς παρευρέθησαν όχι μόνο επαγγελματίες του χώρου αλλά και φοιτητές από πολλά Πανεπιστήμια της Ελλάδας, οι οποίοι επιθυμούν να εργαστούν στο χώρο της ναυτιλίας.

Σε μια εποχή, όπου η ανεργία στην Ελλάδα αγγίζει υψηλά επίπεδα και όλο και περισσότεροι νέοι επιλέγουν να εργαστούν στο εξωτερικό, η Celestyal Cruises, η μοναδική ελληνική εταιρεία κρουαζιέρας με έδρα της την Ελλάδα, στηρίζει ενεργά κάθε πρωτοβουλία, η οποία ευελπιστεί να προσελκύσει και να απορροφήσει νέους, ταλαντούχους υποψήφιους στον κλάδο της ναυτιλίας και του τουρισμού.


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.