Αρχική Αθλητικά Νέες, βελτιωμένες διαδρομές «απογειώνουν» τον 11ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»!

Νέες, βελτιωμένες διαδρομές «απογειώνουν» τον 11ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»!

Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Η Οργανωτική Επιτροπή του 11ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» ενημερώνει για τις νέες βελτιωμένες διαδρομές των Δρόμων του Αγωνιστικού Προγράμματος που εγγυώνται καλύτερες αγωνιστικές συνθήκες και δίνουν ένα επιπλέον κίνητρο σε όλους, για να ξεχυθούν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και να γίνουν πρωταγωνιστές στη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της Βόρειας Ελλάδας, ανεξάρτητα από την ηλικία ή το επίπεδο της φυσικής τους κατάστασης.

Μαραθώνιος Δρόμος (Πέλλα – Θεσσαλονίκη): Η νέα βελτιωμένη διαδρομή, πέραν της άριστης υποστήριξης των δρομέων, εξασφαλίζει υψηλές αγωνιστικές επιδόσεις. Η τροποποίηση της εκκίνησης καθιστά ευκολότερα και πιο ξεκούραστα τα πρώτα χιλιόμετρα της διαδρομής και ο τερματισμός της κούρσας των 42,195 χιλιομέτρων στην παραλία της Θεσσαλονίκης θα είναι εντυπωσιακότερος από ποτέ, αφού θα γίνει στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο ύψος του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Δρόμος Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ.: ο οποίος για άλλη μια χρονιά θα έχει ως αφετηρία το Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων, με τερματισμό όμως επί της Λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Δρόμος Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ.: Η Οργανωτική Επιτροπή αξιολογώντας τη θετική απήχηση του Δρόμου 5.000μ. του Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, αποφάσισε να τον συμπεριλάβει στο αγωνιστικό πρόγραμμα του ΝΝ 11ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και έτσι να αναβαθμίσει τη διοργάνωση και σ’ αυτόν τον τομέα. H εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 12:30 από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. H διαδρομή των 5.000μ. θα ακολουθήσει τις οδούς: Λεωφόρο Βασ. Γεωργίου, Ανδρονίκου, Τσιμισκή, Πολυτεχνείου, Καρατάσου, Λεωφόρο Κουντουριώτου και Λεωφόρο Νίκης, μέχρι τον τερματισμό που θα γίνει επί της Λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο ύψος του αγάλματος Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα επιτρέπει στους χιλιάδες δρομείς των 5.000μ. να απολαύσουν μαζί με όλη την οικογένειά τους ως θεατές – ή και ως συνοδοί μαθητών – ολόκληρο το υπόλοιπο αγωνιστικό πρόγραμμα, βλέποντας διαδοχικά τους τερματισμούς του Δρόμου 1.000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων, του Δρόμου Υγείας 10.000μ. και του Μαραθωνίου. Κατόπιν, θα έχουν τη χρονική άνεση να κατευθυνθούν στο κοντινό Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ώστε να πάρουν θέση για το Δρόμο Υγείας 5.000μ. και να ολοκληρώσουν ιδανικά την απόλυτη δρομική εμπειρία.

ΔΩΡΕΑΝ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. Το ΕΥ CLUB, Επίσημος Υποστηρικτής του ΝΝ 11ου Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, προσφέρει χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση δωρεάν τον βασικό εργαστηριακό έλεγχο σε όσους δρομείς ολοκληρώσουν την εγγραφή τους στην μεγάλη αθλητική γιορτή της 3ης Απριλίου. Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στα Ιδιωτικά Πολυιατρεία Κεντρικής Θεσσαλονίκης [ DOCTOR CARE ] (Παγγαίου 1 και Κουντουριώτη 7, Περιοχή Λιμάνι, τηλ. 2315 555555). Οι δρομείς θα πρέπει απαραίτητα να φέρουν μαζί τους το αποδεικτικό ολοκλήρωσης της εγγραφής τους και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Η Οργανωτική και Τεχνική Επιτροπή της διοργάνωσης καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η επερχόμενη διοργάνωση να είναι η αρτιότερη όλων και σας απευθύνουν τους εγκάρδιους χαιρετισμούς τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.