Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Κυκλοφόρησε η Travelling News – ITB 2016 Special Edition

Κυκλοφόρησε η Travelling News – ITB 2016 Special Edition

Κυκλοφόρησε η Travelling News - ITB 2016 Special EditionΜε τον τίτλο “Greece awaits you to come and discover its beauties” και με μήνυμα – πρόσκληση  της Αναπληρωτού Υπουργού Τουρισμού, στη πρώτη σελίδα της, κυκλοφόρησε η Travelling News – ITB 2016 Special Edition.

Στην ίδια έκδοση μπορείτε να βρείτε μηνύματα από τη Περιφερειάρχη Αττικής κα Ρένα Δούρου, τον Πρόεδρο του ΣΕΤΕ κ. Ανδρέα Ανδρεάδη, τον Πρόεδρου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου κ. Γεώργιο Τσακίρη, τον Πρόεδρο τη ΠΟΞ κ. Ιωάννη Ρέτσο, τον Πρόεδρο της Ένωσης Αθηνών, Αττικής και Αργοσαρωνικού κ. Αλέξανδρο Βασιλικό καθώς και από τον Πρόεδρο του FEDHATTA κ. Λύσσανδρο Τσιλίδη.

Στη Travelling News επίσης θα βρείτε πολλές προτάσεις και συνεντεύξεις.

Αυτό το ειδικό αφιέρωμα της Travelling News για την ΙΤΒ, έγινε με στόχο τη προσέγγιση η δυνατόν του μεγαλύτερου ποσοστού του αγοραστικού κοινού, ώστε να μετατραπεί “ο ψίθυρος σε θόρυβο” και για να καλύψουμε το μεγάλο κενό της έντυπης ενημέρωσης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.