Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Περιφέρεια Αττικής για το ΕΣΠΑ 2014-2020, εξέδωσε προδημοσίευση – πρόσκληση για...

Η Περιφέρεια Αττικής για το ΕΣΠΑ 2014-2020, εξέδωσε προδημοσίευση – πρόσκληση για τους τομείς Τουρισμού και Πολιτισμού στο πλαίσιο της Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης

ΕΣΠΑΗ Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠ “Αττική 2014-2020” εξέδωσε προδημοσίευση για τη δράση “Ανάπτυξη έργων επίδειξης – εφαρμογής αποτελεσμάτων έρευνας στο πεδίο της Δημιουργικής Οικονομίας και ειδικότερα στους τομείς Τουρισμού – Πολιτισμού της Στρατηγικής Εξυπνης Εξειδίκευσης (RIS3) της Περιφέρειας Αττικής.

Η προδημοσίευση αποσκοπεί στην συλλογή σχολίων για την έκδοση πρόσκλησης με ομάδες – στόχο:

  • οι Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜΜΕ) ή οι σχηματισμοί οποιασδήποτε μορφής αυτών με τουλάχιστον ένα αυτόνομο – ολοκληρωμένο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D), ή
  • οι MME / σχηματισμοί οποιασδήποτε μορφής ΜΜΕ με συνεργασία είτε με Ερευνητικό Κέντρο / Ίδρυμα, είτε με ΑΕΙ/ΑΤΕΙ, με έδρα στην ελληνική επικράτεια.

Η Προδημοσίευση είναι αναρτημένη στα Σχετικά Αρχεία μαζί με Κείμενο Συμπερασμάτων για τους Τομείς Τουρισμού – Πολιτισμού. Θα παραμείνει σε διαβούλευση για χρονικό διάστημα 32 ημερολογιακών ημερών, ήτοι μέχρι και την ∆ευτέρα 4/4/2016. Η υποβολή σχολίων, προτάσεων, παρατηρήσεων επί της παρούσας Προδημοσίευσης θα γίνεται αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

E-mail επικοινωνίας για υποβολή σχολίων, προτάσεων, παρατηρήσεων και ερωτήσεων: ris3attica@mou.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.