Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Εξαιρετική η παρουσία του κλάδου των τουριστικών γραφείων

Εξαιρετική η παρουσία του κλάδου των τουριστικών γραφείων

itb_Hatta_1 Η Ομοσπονδία και ο κλάδος των τουριστικών γραφείων συμμετείχαν με πολυπληθή αποστολή από όλη την Ελλάδα στην έκθεση ΙΤΒ  2016 που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο (9- 13 Μαρτίου).
 

itb_Hatta_3Τα τουριστικά γραφεία της χώρας συμμετείχαν είτε ως εκθέτες είτε ως επισκέπτες στην μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση διεθνώς, η οποία αποτελεί βαρόμετρο της τουριστικής περιόδου.
 
Ο κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας FEDHATTA,  εκπροσωπώντας τον κλάδο είχε αλλεπάλληλες συναντήσεις με εκπροσώπους της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας, με στόχο την ανάδειξη της χώρας μας.
 
itb_Hatta_2Συμμετείχε στη συνάντηση της Υπουργού Τουρισμού κας. Κουντουρά με τον Πρόεδρο και τους εκπροσώπους του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Τουριστικών Γραφείων ECTAA (European Travel Agents’ and Tour Operators’ Associations) στον οποίο ο ΗΑΤΤΑ είναι ενεργό μέλος, εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

Επιπλέον ο κ. Τσιλίδης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον κ. Taleb D. Rifai, Γενικό Γραμματέα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO) τον οποίο συνόδεψε με την Υπουργό Τουρισμού και τον ΓΓ ΕΟΤ κ. Τρυφωνόπουλο, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο ελληνικό περίπτερο με ιδιαίτερη έμφαση στα περίπτερα  της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου , της Κω, της Σάμου, κλπ.
 
Κοινή διαπίστωση όλων των συμμετεχόντων στην έκθεση είναι ότι η Ελλάδα είναι σταθερά υψηλά στις προτιμήσεις τόσο των ευρωπαίων όσο και των διεθνών tour operators.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.