Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά REGUS: Η σημασία του meeting room για την εικόνα της επιχείρησης...

REGUS: Η σημασία του meeting room για την εικόνα της επιχείρησης σας

REGUS:  Η σημασία του meeting room για την εικόνα της επιχείρησης σας

Πρόσφατη παγκόσμια έρευνα της εταιρείας παροχής έτοιμων χώρων εργασίας REGUS καταδεικνύει πως τα meeting rooms των εταιρειών κάθε άλλο παρά ικανοποιούν τους συνεργάτες και τους συναδέλφους.

Περισσότερα από 44.000 στελέχη σε 100 χώρες δείχνουν πως η καθαριότητα των meeting rooms αποτελούν πραγματικό βραχνά για τους εργαζόμενους.

Δεν είναι μόνο θέμα εμφάνισης και ποιότητας του εργασιακού χώρου αλλά και το ότι δημιουργεί αρνητική εντύπωση σε πελάτες και εξωτερικούς συνεργάτες.

Ποια είναι τα σημαντικότερα ευρήματα της έρευνας:

  • Περισσότερο από το 1/3 (36%) των ερωτηθέντων δηλώνουν πως το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι πως οι προηγούμενοι χρήστες της αίθουσας συσκέψεων δεν τακτοποιούν και αφήνουν τον χώρο σε κακή κατάσταση.
  • Σχεδόν το 1/3  των εργαζομένων (29%) διαμαρτύρονται ότι οι αίθουσες συσκέψεων δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και αυτό επηρεάζει την εικόνα τους προς τους πελάτες.
  • Περισσότεροι 1/3 δήλωσε επίσης ότι συχνά η θερμοκρασία είναι είτε πολύ υψηλή είτε πολύ χαμηλή (34%).

REGUS:  Η σημασία του meeting room για την εικόνα της επιχείρησης σαςΗ Κατερίνα Μάνου, Γενική Διευθύντρια για τα Βαλκάνια της Regus σχολιάζει: «Στο άκρως ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον οι πρώτες εντυπώσεις κάνουν την διαφορά. Ως εκ τούτου, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι περισσότερες από το 1/3 των συμμετεχόντων στην έρευνα ανησυχούν για την κατάσταση των meeting rooms. Πάρα πολλές επιχειρήσεις υποτιμούν τη σημασία της διεξαγωγής συναντήσεων σε ένα καθαρό, επαγγελματικό περιβάλλον. Οι επιτυχημένες επιχειρήσεις, ανεξάρτητα από το μέγεθος τους θα πρέπει να επιχειρούν σε υψηλά standards συνεχώς. Η αίθουσα συσκέψεων είναι το δημόσιο πρόσωπο μια εταιρείας. Εάν ένα τέτοιο περιβάλλον δεν είναι δυνατόν να υπάρχει μέσα στα γραφεία τους, τότε ίσως θα πρέπει να αναζητήσουν εναλλακτικές λύσεις για να πραγματοποιούν τις συναντήσεις τους.»

Λίγα λόγια για την REGUS

Η Regus είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή χώρων εργασίας με πελάτες που περιλαμβάνουν κάποιους από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες, ιδιώτες και εταιρίες με τζίρο πολλών εκατομμυρίων.

Το δίκτυό της περιλαμβάνει 2.600 τοποθεσίες σε  106 χώρες, ενώ διαθέτει 13,1  εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα απο τις καλύτερες εγκαταστάσεις του κόσμου, παρέχοντας κατάλληλο, άνετο, υψηλής ποιότητας και πλήρως εξοπλισμένο εργασιακό χώρο σε ανθρώπους, για να εργασθούν είτε για  μερικά λεπτά ή για μερικά χρόνια. Εταιρείες, όπως η Google, η Toshiba και η GlaxoSmithKline την επιλέγουν για να εργάζονται ευέλικτα και να κάνουν τις επιχειρήσεις τους ακόμα πιο επιτυχημένες καθώς αναπτύσσονται σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το κλειδί για την ευέλικτη εργασία είναι η ευκολία και γι αυτό και η Regus είναι προσβάσιμη οπουδήποτε τα 2,1 εκατομμύρια μέλη μας χρειάζονται υποστήριξη – σε  αστικά κέντρα, προάστια, εμπορικά κέντρα και σημεία λιανικής πώλησης, σιδηροδρομικούς σταθμούς, πρατήρια καυσίμων σε αυτοκινητόδρομους, πανεπιστήμια, ακόμα και κοινοτικά κέντρα.

Με τις  επωνυμίες Regus, Regus Express, Signature Group, Open Office, Spaces και Kora μέσα στον όμιλό μας, υπάρχει πάντα ένα διαθέσιμο προϊόν για κάθε επιχειρηματική ανάγκη, από παραδοσιακά γραφεία μέχρι μοντέρνα σχεδιασμένους χώρους εργασίας όπου προάγεται η δημιουργική σκέψη και συνεργασία.

Η Regus ιδρύθηκε στις Βρυξέλλες το 1989, έχει έδρα το Λουξεμβούργο και είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου.

Στην Ελλάδα λειτουργεί από το 1998 και το δίκτυό της περιλαμβάνει 3 σημεία. Στο Μαρούσι, στον Πύργο Αθηνών και στην Καλλιθέα, δίπλα από το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.regus.gr   ή www.regus.com

Στην Κύπρο η Regus λειτουργεί στη Λευκωσία (Πύργος Ιακωβίδη, 1ος και 5ος όροφος, Λεωφ. Γρίβα Διγενή 82-83),  στη Λεμεσό ( Victory House, Λεωφόρος Μακαρίου 205) και πολύ σύντομα και στη Λάρνακα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΕΛΛΑΔΑ: www.regus.gr ή καλέστε στο τηλέφωνο: +30 210 727 9000

ΚΥΠΡΟΣ: www.regus.com.cy ή καλέστε στο τηλέφωνο: +357 22 503 000 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.