Αρχική ΓΕΠΟΕΤ ΓΕΠΟΕΤ Προς αποκατάσταση της σύγχυσης: Tο έργο των τουριστικών λεωφορείων συνεχίζεται αδιάλειπτα

ΓΕΠΟΕΤ Προς αποκατάσταση της σύγχυσης: Tο έργο των τουριστικών λεωφορείων συνεχίζεται αδιάλειπτα

ΓΕΠΟΕΤΠρος αποκατάσταση της σύγχυσης που έχει δημιουργηθεί από δημοσιεύματα που αναφέρονται σε συμμετοχή των τουριστικών λεωφορείων σε διαμαρτυρίες και κινητοποιήσεις για το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο, η ΓΕΠΟΕΤ με βαθύ αίσθημα κοινωνικής ευθύνης επιθυμεί να ενημερώσει τον Τύπο και το επιβατικό κοινό ότι το έργο των τουριστικών λεωφορείων συνεχίζεται αδιάλειπτα, 24ώρες το 24ωρο ακόμα και υπό τις τρέχουσες εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στο σκέλος των οδικών μετακινήσεων από τις κινητοποιήσεις άλλων επαγγελματικών ομάδων.

Η ΓΕΠΟΕΤ – όπως έχουμε ενημερώσει με προηγούμενο Δελτίο Τύπου – είναι κάθετα αντίθετη με το προτεινόμενο ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο και έχει φροντίσει να μεταφέρει τις απόψεις της μέσω της επίσημης οδού στα αρμόδια Υπουργεία Εργασίας και Οικονομικών.
 
Εκτιμούμε ότι μία στάση εργασίας θα δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα  στην ελληνική κοινωνία – στις οικογένειες που δεν θα έχουν πώς να μεταφέρουν τα παιδιά τους στα σχολεία, στην εγχώρια παραγωγή αν τα εργοστάσια μείνουν άδεια από εργαζόμενους – και βεβαίως θα συμβάλλει σε τεράστια δυσφήμιση για τη χώρα μας αν αρνηθούμε να παραλάβουμε τους τουρίστες από τα κρουαζιερόπλοια ή από τα αεροδρόμια και δεν τους διακινήσουμε στα μουσεία, τους αρχαιολογικούς χώρους και τους λοιπούς μοναδικούς προορισμούς της χώρας μας. Πεποίθηση όλων είναι ότι προέχει η εικόνα της χώρας στο εξωτερικό και η ομαλή έναρξη της τουριστικής περιόδου, ακόμα και αν τα προβλήματα του κλάδου είναι συσσωρευμένα και ασφυκτικά.
Ως εκ τούτου καλούμε τον Τύπο να μην συγχέει τον κλάδο με περιορισμένες γεωγραφικά κινητοποιήσεις του Συνδέσμου Πρακτόρων Τουρισμού Μακεδονίας-Θράκης, που επιλέγει διαφορετική οδό διαμαρτυρίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.