Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Χρονιά ρεκόρ για την Avis που κλείνει 55 χρόνια πορείας στην Ελλάδα

Χρονιά ρεκόρ για την Avis που κλείνει 55 χρόνια πορείας στην Ελλάδα

avisΤο 2015 ήταν μια ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά για την Avis Hellas, που συμπλήρωσε 55 χρόνια δράσης στην Ελλάδα και τα γιόρτασε τη Τρίτη 16 Φεβρουαρίου, στο City Link. Στην εκδήλωση που είχε θέμα την παγκόσμια καμπάνια της Avis, «unlock the world», συμμετείχαν περισσότερα από 400 στελέχη μεγάλων εταιρικών πελατών, συνεργατών και προμηθευτών της Avis, καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς, μετόχου της Avis Hellas.

Η Avis το 2015 πέτυχε ρεκόρ στην ποιότητα εξυπηρέτησης των πελατών της με επίδοση 83%, την υψηλότερη μεταξύ όλων των εταιριών leasing, ρεκόρ στις ημέρες ενοικίασης με 8,7 εκ. ημέρες, ρεκόρ σε ενεργό στόλο με 30.335 αυτοκίνητα, καθώς και ιστορικό ρεκόρ κερδοφορίας με €13,3 εκ. κέρδη προ φόρων. Την ίδια χρονιά, η Avis επένδυσε περισσότερα από €5 εκ. σε νέες τεχνολογίες και υποδομές για τη βελτίωση των υπηρεσιών της, καθώς και €90 εκ. για την αγορά νέων αυτοκινήτων και τον εκσυγχρονισμό του στόλου της.
 
Στην εκδήλωση μίλησε ο κ. Μιχάλης Σάλλας, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Πειραιώς και αναφέρθηκε στην επιτυχημένη πορεία της Avis, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Η Avis είναι το χαρακτηριστικό παράδειγμα εταιρίας που αναδιαρθρώθηκε,  εκσυγχρόνισε το στόλο της, μεγάλωσε τα μεγέθη της και επανέκαμψε σε αυξημένη κερδοφορία μέσα στα χρόνια της κρίσης. Είναι η περίπτωση της επιχείρησης που λέμε ότι είδε την κρίση ως ευκαιρία,  κινήθηκε σωστά και μετέτρεψε την κρίση σε πλεονέκτημα. Σε  τέτοιου τύπου επιχειρήσεις, σαν την Avis, πιστεύω  ότι  ανήκει το μέλλον. Με  πίστη  στις αλλαγές και την ανάπτυξη,  με ποιότητα και συνέπεια στον πελάτη, με διαρκή επαγρύπνηση για τις εξελίξεις στην οικονομία».
 
Επίσης, ο κ. Ανδρέας Ταπραντζής, Διευθύνων Σύμβουλος της Avis, ανέφερε ότι «μοναδική προτεραιότητά μας είναι η καλύτερη και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Προσπαθούμε συνεχώς περισσότερο και επενδύουμε δυναμικά σε νέες τεχνολογίες, υποδομές και ανθρώπους για να είμαστε πάντα δίπλα στους πελάτες μας και μπροστά στις εξελίξεις. Ξεκλειδώνουμε καθημερινά ένα κόσμο με ευκαιρίες ανάπτυξης για τους πελάτες μας, τον μέτοχό μας και τους ανθρώπους μας.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.