Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στρατηγική Συνεργασία Orloff Spa με το Νέο Miraggio Thermal Spa Resort στη...

Στρατηγική Συνεργασία Orloff Spa με το Νέο Miraggio Thermal Spa Resort στη Χαλκιδική

Η Orloff Spa Experts, ανακοίνωσε τη νέα της συνεργασία με το Miraggio, Thermal Spa στη Χαλκιδική που θα ανοίξει τις πύλες του τον Μάιο του 2016.

Birds eye viewΣτη νέα αυτή αποκλειστική συνεργασία, η Orloff Spa Experts αναπτύσσει το μενού του εντυπωσιακού αυτού Ελληνικού ιαματικού χώρου που καλύπτει 3.000 τετραγωνικά μέτρα εγκαταστάσεων και θα προμηθεύει τις κορυφαίες, διεθνούς φήμης μάρκες, Valmont, KOS Paris και ALGOANE.

Το Miraggio Thermal Spa Resort θα διαθέτει πισίνα θαλασσοθεραπείας απευθείας από τη θάλασσα, θα παρέχει θεραπείες με λάσπη Rasul, φυτική σάουνα, Φινλανδική σάουνα, Τepidarium, Floatation bed, Vichy Showers, Kneip bath, χρωμοθεραπία και είδικό τμήμα ιατρικής ευεξίας.

Θα υπάρχουν πέντε πολυλειτουργικές αίθουσες θεραπειών: Μια διπλή σουϊτα, δύο σουίτες VIP, ένα VIP Lounge και ένα Fitness Center με ειδικό χώρο για personal training.

Επιπλέον το Miraggio Thermal Spa Resort, θα διαθέτει 300 δωμάτια και σουίτες, απο τις οποίες 48 με ιδιωτική πισίνα, φέρνοντας νέα standards στο χώρο της χαλάρωσης και ευεξίας για την Ελλάδα.

Ιδιοκτησία της Med Sea Health, το θέρετρο είναι σχεδιασμένο απο την Ελληνική αρχιτεκτονική εταιρία DLP, του Michel De Landtsheer και της Ελένης Πλέτσα. Επίσης, η εταιρία Howard Spa Consulting, UK, συμμετέχει σε ότι αφορά το concept και τις εγκαταστάσεις του Miraggio Thermal Spa Resort, για την εξασφάλιση μιας πραγματικά «διαδραστικής, υγιούς και αξέχαστης εμπειρίας για όλους τους επισκέπτες του», σύμφωνα με το διευθυντή του Σπα κ. Σταύρο Μαυρίδη.

Πάντα στην πρώτη γραμμή της ευεξίας, η εταιρεία συμβούλων Orloff Spa Experts, με 30 χρόνια παράδοσης στους τομείς της φιλοξενίας, Spa και wellness, προσθέτει στο επιλεκτικό δίκτυο συνεργατών της, το εντυπωσιακό Μiraggio Thermal Spa Resort.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.