Αρχική Αεροπορικά Νέα Νέες χώρες και απευθείας συνδέσεις της Ellinair για το 2016

Νέες χώρες και απευθείας συνδέσεις της Ellinair για το 2016

Νέες χώρες και απευθείας συνδέσεις της Ellinair για το 2016Με υψηλό ρυθμός ανάπτυξης διευρύνεται το δίκτυο των προορισμών της Ellinair, της αεροπορικής εταιρείας του Ομίλου Μουζενίδη, ενισχύοντας σημαντικά τη διασύνδεση δημοφιλών ελληνικών προορισμών με υψηλού τουριστικού ενδιαφέροντος πόλεις του εξωτερικού. Διατηρώντας τη συνδεσιμότητα με τους παραδοσιακούς της προορισμούς, άμεσος στόχος της εταιρείας είναι η αύξηση των δρομολογίων της στη Δυτική και Κεντρική Ευρώπη παράλληλα με την ενίσχυση ελληνικών αεροδρομίων σε όλη τη χώρα.

Η Ellinair, στον δεύτερο χρόνο λειτουργίας των τακτικών της πτήσεων, έχει ήδη συμπεριλάβει στο διεθνές της πρόγραμμα 40 πόλεις σε 15 χώρες και δίνει έμφαση στη διεξαγωγή απευθείας συνδέσεων, στην προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και στην παροχή οικονομικών ναύλων. Η υλοποίηση αυτής της επέκτασης αποτελεί σημαντική επενδυτική κίνηση της εταιρείας, καθώς ήταν απαιτούμενη και η ταυτόχρονη ανάπτυξη του στόλου της, με τον αριθμό των διαθέσιμων αεροσκαφών να έχει διπλασιαστεί σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Στο πρόγραμμα των δρομολογίων της Ellinair περιλαμβάνονται απευθείας πτήσεις προς πολυάριθμες ρωσικές πόλεις, οι οποίες θα πραγματοποιούνται από τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, την Κέρκυρα, τη Ζάκυνθο και το Ηράκλειο, καθώς και προς πόλεις της Ουκρανίας, από τη Θεσσαλονίκη, την Κέρκυρα και το Ηράκλειο. Η Ρίγα της Λετονίας θα συνδέεται απευθείας τόσο με τη Θεσσαλονίκη, όσο και με την Κέρκυρα. Επίσης, η Θεσσαλονίκη συνδέεται απευθείας με την Τιφλίδα της Γεωργίας και την Αστάνα του Καζακστάν, καθώς και με το Ταλλίν της Εσθονίας, τη Σμύρνη, τη Βουδαπέστη, το Βουκουρέστι, το Βελιγράδι, τη Λάρνακα της Κύπρου και 3 πόλεις της Ιταλίας, τη Ρώμη, το Μιλάνο και τη Βερόνα.

Πτήσεις θα διενεργούνται και προς την πρωτεύουσα της Πολωνίας, Βαρσοβία και την πόλη Κατοβίτσε, τόσο από τη Θεσσαλονίκη, όσο και από το Ηράκλειο, το οποίο θα αποτελέσει και τη βάση της εταιρείας για τις απευθείας πτήσεις προς τις γερμανικές πόλεις Φρανκφούρτη, Μόναχο, Ντίσελντορφ, Βερολίνο, Ανόβερο, Αμβούργο και Λειψία. Μέχρι την έναρξη της θερινής περιόδου, η εταιρεία αναμένει να προσθέσει και άλλες πτήσεις, οι οποίες θα ανακοινωθούν στο προσεχές διάστημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.