Αρχική Αεροπορικά Νέα Μεγάλος διαγωνισμός από τον easy 97,2 – κερδίστε εισιτήρια για Ευρώπη με...

Μεγάλος διαγωνισμός από τον easy 97,2 – κερδίστε εισιτήρια για Ευρώπη με τη Lufthansa

LufthansaBH Lufthansa, δίνει το παρόν ως μεγάλος χορηγός στο διαγωνισμό TOP 500 love songs που διοργανώνει ο ραδιοφωνικός σταθμός easy 97,2 για τους ακροατές του.
Οι συμμετέχοντες καλούνται να επισκεφθούν το site του easy 97,2 (www.easy972.gr) και να διαμορφώσουν τη λίστα με τα 500 καλύτερα ερωτικά τραγούδια όλων των εποχών ψηφίζοντας τις δικές τους αγαπημένες επιλογές. Οι 3 νικητές του διαγωνισμού θα αναδειχθούν με κλήρωση και η λίστα των ΤΟP 500 τραγουδιών θα μεταδοθεί αντίστροφα στις 13 και 14 Φεβρουαρίου.  

Αναλυτικότερα η χορηγία της Lufthansa περιλαμβάνει:

  • 2 αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή για την ευρωπαϊκή πόλη που ο ίδιος ο νικητής θα επιλέξει μέσα από τους 120 δημοφιλείς προορισμούς στην Ευρώπη που ανήκουν στο δίκτυο της κορυφαίας αεροπορικής εταιρείας.

Με συνέπεια και ευθύνη απέναντι στις απαιτήσεις και τις επιθυμίες του ταξιδιώτη

Η Lufthansa, ιδρυτικό μέλος της Star Alliance και μια από τις πιο επιτυχημένες αεροπορικές εταιρείες διεθνώς, επενδύει διαρκώς στη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών της με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες του ταξιδιώτη. Στο πλαίσιο αυτό, η Lufthansa έχει λανσάρει στις Ευρωπαϊκές πτήσεις 3 νέες κατηγορίες ναύλων για την Economy Class, μέσω των οποίων οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να αποφασίσουν μόνοι τους ποιες υπηρεσίες επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν και να πληρώσουν.

Οι νέοι ευρωπαϊκοί ναύλοι της Economy Class προσφέρουν στον ταξιδιώτη τις παρακάτω διαφορετικές επιλογές:

  • Οικονομικός Ναύλος light – από 109 ευρώ
    Ιδανική επιλογή για όσους ταξιδεύουν μόνο με χειραποσκευή
    Ναύλος Classic –από 149 ευρώ
    Για όσους επιθυμούν δωρεάν μεταφορά αποσκευής 23 κιλών
    Ναύλος Flex- από 249 ευρώ
    Για τους ταξιδιώτες που χρειάζονται περισσότερη ευελιξία, όπως π.χ. δωρεάν αλλαγή κράτησης και δυνατότητα επιστροφής χρημάτων έναντι τέλους.

Το επίσημο website της Lufthansa,  LH.com, ανανεώνεται συνεχώς με τις τρέχουσες προσφορές για όλους τους προορισμούς του δικτύου της. Επιπλέον, μέσω της νέας υπηρεσίας best price search οι ταξιδιώτες που είναι ευέλικτοι στην ημερομηνία του ταξιδιού τους μπορούν να αναζητήσουν τη χαμηλότερη προσφερόμενη τιμή για τον αγαπημένο τους προορισμό.

Η Lufthansa σε αριθμούς
4 πτήσεις την ημέρα από Αθήνα προς Φρανκφούρτη ή Μόναχο συνδέουν την Ελλάδα με την Γερμανία και από εκεί με άμεσες ανταποκρίσεις προς περισσότερους από 200 προορισμούς σ’ όλο τον κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κόμβοι της Lufthansa, το αεροδρόμιο του Μονάχου και της Φρανκφούρτης, είναι από τα πιο σύγχρονα και βραβευμένα αεροδρόμια στον κόσμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.