Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η γεύση του έρωτα στο Hilton Αθηνών!

Η γεύση του έρωτα στο Hilton Αθηνών!

Champagne2H γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι σίγουρα μια καλή αφορμή για μια μικρή αλλαγή στην καθημερινότητά μας. Σκεφτείτε τι θα ευχαριστούσε περισσότερο το έτερον ήμισυ κι επιλέξτε ρομαντικό δείπνο, διανυκτέρευση, spa ή… και τα τρία απολαμβάνοντας ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο για δύο στο Hilton Αθηνών.   
Από την Παρασκευή, 12/2 μπορείτε να διανυκτερεύσετε σε δίκλινο δωμάτιο με τιμές που ξεκινούν από €149 με πρωινό. Στις 14 Φεβρουαρίου, ο μπουφές του Βυζαντινού γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακός για να υποδεχθεί τους ερωτευμένους με στρείδια, γαρίδες, σούσι, ριζότο με αστακό και λευκή σοκολάτα, φιλέτο Wellington, στήθος πάπιας με τζίντζερ και μέλι, ολόκληρη ψητή σφυρίδα κ.α. Ο μπουφές γλυκών επιφυλάσσει λαχταριστές εκπλήξεις: τρούφες, μακαρόν, τούρτα με γκανάς σοκολάτας, μους λευκής σοκολάτας με φρούτα του πάθους, αχλάδια ποσέ με σος σοκολάτας, spicy μους σοκολάτας και συντριβάνι σοκολάτας για να γαρνίρετε φρέσκες φράουλες!  Αν πάλι προτιμάτε σερβιριστό μενού με θέα στην Ακρόπολη, το ίδιο βράδυ ο executive chef Κώστας Αθανασίου σας υποδέχεται στο Galaxy Bar & Restaurant με gourmet μενού 6 πιάτων που περιλαμβάνει amuse bouche, ορεκτικά, σορμπέ, κυρίως πιάτο κι επιδόρπιο. Απολαύστε την ιεροτελεστία ενός ολοκληρωμένου δείπνου με πανοραμική θέα της φωτισμένης Αθήνας σ’ ένα από τα πιο ρομαντικά σκηνικά της πόλης.

Εμπλουτίστε την εμπειρία Hilton μ’ ένα από τα υπέροχα πακέτα ευεξίας και ομορφιάς του Hiltonia Spa. Απολαύστε τα μαζί κατά τη διάρκεια της διαμονής σας ή κάντε ένα υπέροχο δώρο στους αγαπημένους σας που θα τους μείνει αξέχαστο. Από τα πακέτα του Αγίου Βαλεντίνου, επιλέξτε το “Spoil her” για εκείνη, το “Adore him” για εκείνον ή το “So Happy Τogether”, ένα χαλαρωτικό μασάζ που μπορείτε ν’ απολαύσετε και οι δύο ταυτόχρονα.

Για πληροφορίες, τηλεφωνήστε: 2107281100 (διαμονή), 2107281400 (Βυζαντινό), 2107281407 (Galaxy), 2107281801 (Hiltonia Spa).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.