Αρχική Αεροπορικά Νέα Qatar Airways TRAVEL FESTIVAL: Κάντε κράτηση τις επόμενες επτά ημέρες και κερδίστε...

Qatar Airways TRAVEL FESTIVAL: Κάντε κράτηση τις επόμενες επτά ημέρες και κερδίστε εκπτώσεις έως και 40 τοις εκατό

Η Qatar Airways ξεκίνησε το πρώτο TRAVEL FESTIVAL προσφέροντας στους ταξιδιώτες ονειρικές προσφορές και φανταστικά πακέτα σε πάνω από 150 μέρη.

Qatar_11-01-2016Το Travel Festival της Qatar έχει κάτι για όλους, με αποκλειστικά σχεδιασμένα πακέτα που περιλαμβάνουν εκπτώσεις έως και 40 τοις εκατό, είτε θέλετε να ταξιδέψετε μόνοι σας, με ένα σύντροφο ή με την οικογένεια και τους φίλους, έχετε πρόσβαση επίσης σε αποκλειστικές προσφορές για αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία και ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε περισσότερα από 150 μέρη σε όλο τον κόσμο.
Όλοι οι επιβάτες που κάνουν κράτηση online στη διεύθυνση qatarairways.com/travelfestival κατά τη διάρκεια των επτά επόμενων ημερών θα μπούν αυτόματα στην κλήρωση για να κερδίσουν ένα από τα 150 βραβεία που δίνονται κάθε ημέρα. Τα βραβεία περιλαμβάνουν επτά εκατομμύρια Qmiles, δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια, αναβαθμίσεις σε Business Class, πακέτα ξενοδοχείων, κουπόνια για ψώνια έκπτωση σε όλες τις Duty Free μπουτίκ του Qatar καθώς και εκπτώσεις ενοικίασης αυτοκινήτων. Με την προσθήκη της τριπλής Qmiles για κρατήσεις που γίνονται κατά τη διάρκεια του Travel Festival της Qatar Airways, όλοι είναι νικητές.

Κάντε κράτηση έως τις 17 Ιανουαρίου 2016 και εξοικονομήστε στην Οικονομική και Διακεκριμένη Θέση για ταξίδια μεταξύ 19 Ιανουαρίου και 15 Δεκεμβρίου 2016.

Οι προσφορές ισχύουν για περισσότερους από 150 προορισμούς, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής, της ινδικής ηπείρου, της Ασίας, της Αφρικής και της Αμερικής. Οι επιβάτες μπορούν να κάνουν κράτηση στην ιστοσελίδα qatarairways.com/travelfestival, ή με επίσκεψη σε οποιοδήποτε γραφείο της Qatar Airways, η γραφείο ταξειδίων που συνεργάζεται με τη Qatar Airways.

O Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Qatar Airways, Δρ Hugh Dunleavy, δήλωσε:

«Tο Travel Festival της Qatar Airways είναι μια καταπληκτική ευκαιρία για τους ταξιδιώτες να επιλέξουν την καλύτερη προσφορά για τον εαυτό τους ανάμεσα σε μια ποικιλία από αποκλειστικά σχεδιασμένα πακέτα. Στη Qatar Airways, στόχος μας είναι να εμπνεύσουμε τους ταξιδιώτες να προχωρήσουν πέρα από το συνηθισμένο. Εμείς προσφέρουμε στους πελάτες μας την ευκαιρία να πάνε οπουδήποτε ονειρεύονται και να το κάνουν με την καλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο».

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.