Αρχική Αθλητικά Τον Μάρτιο ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας Ξεκίνησαν οι εγγραφές

Τον Μάρτιο ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας Ξεκίνησαν οι εγγραφές

athens-half-marathonΠάρτε τα παιδιά σας, τους γονείς σας, άλλα μέλη της ευρύτερης οικογένειάς σας και τρέξτε ή περπατήστε μαζί σε μια Αθήνα γεμάτη ζωή, ζεστά χαμόγελα και κέφι! Οι εγγραφές για τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας 2016, που θα διεξαχθεί στο κέντρο της Αθήνας την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016, ξεκίνησαν την προηγούμενη Δευτέρα και εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς!
Ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας διανύει φέτος την 5η χρονιά διοργάνωσής του και ακολουθεί την επιτυχημένη πορεία του Μαραθωνίου Αθήνας, με γεωμετρική αύξηση των εγγραφών του. Πρόκειται για ένα μοναδικό δρομικό γεγονός στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας, μια αληθινή γιορτή της πόλης, που απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και όλες τις ηλικίες. Μια καταπληκτική εμπειρία για αρχάριους και έμπειρους δρομείς, για ομάδες, παρέες και οικογένειες να απολαύσουν το κέντρο της πόλης μας όπως ποτέ άλλοτε μέσα στη χρονιά.

Ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας περιλαμβάνει τον Ημιμαραθώνιο Δρόμο (21.100μ, με κατώτατο όριο ηλικίας τα 18 έτη), Αγώνα Δρόμου 5χλμ (με κατώτατο όριο ηλικίας τα 12 έτη) και Αγώνα Δρόμου 3χλμ (με κατώτατο όριο ηλικίας συμμετοχής τα 9 έτη).

Γραφτείτε σήμερα κιόλας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης (www.athinahalfmarathon.gr) και δηλώστε συμμετοχή στο απόλυτο «πάρτι» στους δρόμους της Αθήνας!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας (www.athinahalfmarathon.gr) δεν έχει καμία σχέση και συνεργασία με μία άλλη διοργάνωση που γίνεται άλλο μήνα της άνοιξης στην Αττική και εκτός των ορίων του Δήμου Αθήνας και χρησιμοποιεί στον τίτλο της και διαδικτυακά, τη φράση ‘Ημιμαραθώνιος Αθήνας’ (‘athenshalfmarathon’), ενώ δεν γίνεται στην Αθήνα και δεν έχει την έγκριση του Δήμου Αθήνας και του ΣΕΓΑΣ.

Και μια καινοτομία για φέτος! Ο Αγώνας Δρόμου 3χλμ αποκτάει «οικογενειακό» χαρακτήρα! Η επιλογή της «Οικογενειακής» Εγγραφής για τον Αγώνα Δρόμου 3χλμ είναι πλέον διαθέσιμη και δίνει τη δυνατότητα σε οικογένειες με τέσσερα (4) μέλη να συμμετάσχουν «οικογενειακά» (με την ευρύτερη έννοια της λέξης) σε έναν αγώνα για όλες τις ηλικίες. Πάρτε τα παιδιά σας, τους γονείς σας, άλλα μέλη της ευρύτερης οικογένειάς σας και τρέξτε ή περπατήστε μαζί σε μια Αθήνα γεμάτη ζωή, ζεστά χαμόγελα και κέφι!

Τα αυστηρά και συγκεκριμένα όρια συμμετοχής τόσο για τον Ημιμαραθώνιο Δρόμου όσο και για τους Αγώνες Δρόμου 5χλμ & 3χλμ που έχει θεσπίσει ο ΣΕΓΑΣ, αναμένεται να συμπληρωθούν πάρα πολύ σύντομα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.