Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Destinations of the World εξαγοράζει την Domitur – Εταιρεία εξειδικευμένη στον...

Η Destinations of the World εξαγοράζει την Domitur – Εταιρεία εξειδικευμένη στον προορισμό της Καραϊβικής.

W_DΗ Destinations of the World (DOTW), μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην παγκόσμια παροχή τουριστικών υπηρεσιών χονδρικής, εξαγόρασε την Domitur, DMC και χονδρέμπορο καταλυμάτων, εξειδικευμένη στον προορισμό της Καραϊβικής.

Η DOTW προσφέρει στους πελάτες της πρόσβαση σε περισσότερα από 150.000 καταλύματα ανά τον κόσμο, με περισσότερα από 37000 εξ αυτών με απευθείας συμβόλαια. Η προσθήκη της Domitur στο δίκτυο της DOTW επεκτείνει περαιτέρω το αποτύπωμα της εταιρείας και ενισχύει τη θέση της ως παγκόσμια πλατφόρμα, προσφέροντας υπηρεσίες πλήρως προσαρμοσμένες σε τοπικό επίπεδο σε αγορές “κλειδιά” . Η εν λόγω συμφωνία αποτελεί τη δεύτερη στρατηγική εξαγορά από μέρους της DOTW σε ισάριθμους μήνες, μετά την πρόσφατη εξαγορά της Ασιατικής εταιρείας χονδρικής διάθεσης καταλυμάτων, BICO Trip.

Ο James Burdett, Διευθύνων Σύμβουλος της της Destinations of the World δήλωσε: “Η Domitur έχει αναπτύξει και διατηρεί ηγετική θέση σε κύριους προορισμούς της Καραϊβικής. Το προϊόν αυτό προσθέτει μία νέα διάσταση στην επιχειρηματική μας δράση, εμπλουτίζοντας το προϊόν μας με παραθαλάσσιους προορισμούς υψηλής ζήτησης, συμπληρώνοντας τις ήδη υπάρχουσες αγορές διανομής μας. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον Fernando και τον Roberto προκειμένου να επεκτείνουμε περαιτέρω την παρουσία μας στην περιοχή”

Ο Fernando Gómez, Διευθυντής της Domitur International σημείωσε πως “Η DOTW προσθέτει σημαντική αξία τόσο σε κλίμακα οσο και σε ποικιλομορφία σε επίπεδο διανομής, παρέχοντας πρόσβαση σε αγορές προέλευσης παγκοσμίως. Το γεγονός αυτό, προσθέτει τεράστια αξία για τους ξενοδόχους συνεργάτες μας και θα διευκολύνει την επέκτασή μας σε νέους προορισμούς τόσο εντός της Καραϊβικής οσο και ευρύτερα”

Ο Roberto Salcedo, Διευθυντής της Domitur DMC προσέθεσε: “Το να αποτελούμε τμήμα ενός παγκόσμιου οργανισμού με μία τόσο ισχυρή επιχειρηματική δομή υποστήριξης θα μας επιτρέψει να επικεντρωθούμε στην κύρια δραστηριότητά μας – τη διάθεση εξαιρετικού προϊόντος και υπηρεσιών, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και επιτυχία της DOTW. Αυτή είναι μία συναρπαστική στιγμή και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την ομάδα της DOTW

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.